Roxana Blenche, câştigător Chefi la cuţite 2020, mesaj pe Facebook înaintea finalei Chefi la cuţite

Roxana Blenche este surpriza plăcută a sezonului 8 de la Chefi la cuţite. Cu zâmbet fin şi degete măiastre în bucătărie, frumoasa concurentă este favorită la câştigarea premiului de 30.000 de euro de la Chefi la cuţite.

16 dec. 2020, 15:54

Roxana Blenche

este concurenta care vrea să spargă monopolul masculin de la Chefi la Cuţite, concurs cu un juriu format exclsuiv din bărbaţi şi cu un istoric al câştigătorilor unde femeile nu au avut acces. Cu un zâmbet inocent şi de un altrusim rar întâlnit într-o competiţie de „care pe care”, Roxana Blenche a atras privirele asupra ei cu fiecare etapă care a trecut. Acum, este în finală şi, potrivit unor surse, ca şi câştigător Chefi la cuţite 2020.

Câştigător Chefi la cuţite sezonul 8. Roxana Blenche vrea să fie prima femeie care câştigă concursul. Cine e de fapt concurenta care l-a făcut fericit pe chef Florin Dumitrescu

Roxana Blenche face parte din echipa bulinelor, a lui Chef Florin Dumitrescu, și are toate șansele să câștige marea finala a showului Chefi la Cuțite 2020.

Roxana Blenche și-a atras simpatia tuturor, pentru că a dat dovadă de fair play, a apreciat calitățile celorlalți și s-a ferit de conflicte. În ultimele probe individuale, Roxana Blenche a obținut 15 puncte, punctaj maxim pe care l-au obținut și cuțitele de aur, ea fiind cea care are șansele de câștig din echipa bulinelor, după ce cuțitul de aur al lui Chef Dumitrescu, Alberto, a fost eliminat.

Roxana Blenche este o tânără pozitivă și îndrăgostită de bucătărie.  Şi-a schimbat părul de la blond la brunet, dar „nărvaul” de a găti bine nu şi l-a schimabtEste cea mai mare pasiune a ei, iar acest lucru a fost confirmat și de sora ei, alături de care a gătit într-un dintre probele din semifinală.

„Va multumesc pentru toata sustinerea si toate mesajele frumoase!”, a scris Roxana Blenche pe Facebook.

Va multumesc pentru toata sustinerea si toate mesajele frumoase!Astazi lupt in finala ! 🖤Cine este cu mine astazi?👆🏼👆🏼

Posted by Roxana Blenche on Wednesday, December 16, 2020

Aleasă de Scărlătescu, furată de Dumitrescu

Roxana a trecut cu bine de audiții și de bootcamp, unde i-a impresionat pe cei trei chefi. Ea a fost aleasă în echipa condusă de Cătălin Scărlătescu, însă cu ajutorul unei amulete, Florin Domitrescu a cooptat-o o în echipa bulinelor.

În vârstă de 27 de ani, tânăra pare să aibă succes nu doar pe plan profesional, ci și pe plan sentimental. Concurenta de la Chefi la Cuțite are o relație frumoasă Cătălin Bucur, cel care a și încurajat-o să participe la emisiune și care o susține foarte mult în ceea ce privește planurile ei profesionale. Și iubitul ei este de meserie chef bucătar.

„Am fost și în alte competiții, internaționale, am reprezentat România la Milano, alături de chef Cezar Munteanu. Am început în bucătărie alături de Michel Pascale, câștigător Iadul bucătarilor. Știu că aici e mai greu, dar vreau să demonstrez că pot’, a povestit Roxana Blenche la Chefi la cuțite 2020. Rămâneţi pe romaniatv.net pentru a aflat deznodământul.