Cristian Boureanu, din nou în faţa judecătorilor. Ce a mai făcut de data asta

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

18 iul. 2018, 12:00
Cristian Boureanu, din nou în faţa judecătorilor. Ce a mai făcut de data asta

Cristian Boureanu a fost citat la inceputul lunii septembrie intr-un dosar la Judecatoria Constanta deschis de un barbat care acuza ca l-a accidentat cu un ATV, pe plaja din Mamaia. Totul ar fi avut loc anul trecut, iar Boureanu are calitate de intervenient intre reclamant si compania de asigurari chemata sa plateasca daunele din accident.

Cristian Boureanu a venit singur la nunta Monicăi Tatoiu. De ce a absentat Laura Dincă de la ceremonie

Vehiculul apartine unui om de afaceri din Constanta care a declarat in fata autoritatilor ca Boureanu i-a facut semn sa opreasca si dupa cateva minute de discutie, a sarit pur si simplu la volan si s-a indreptat cu ATV-ul catre mare. Dupa cateva viraje, fostul deputat a pierdut controlul si s-a rostogolit cu acesta. In dreapta se afla un prieten al afaceristului care n-a mai apucat sa coboare si care s-a ales cu rani serioase de pe urma accidentului. Acesta a actionat in instanta asiguratorul solicitand daune morale si materiale, insa Boureanu a facut cerere de interventie in dosar, pentru a evita situatia in care firma de asigurari se intoarce in regres impotriva celui care a provocat accidentul. Din fericire, procesul se judeca „in civil”, deci Boureanu nu risca sa fie tras la raspundere penal pentru accident.

Varianta fostului deputat difera insa de cea a proprietarului ATV-ului: el sustine ca acesta a venit la el pentru a-i prezenta masina si ca se plimba ilegal cu aceasta pe plaja!