Cristian Boureanu, primele declarații după ce a rămas fără permis. Susține că nu a consumat alcool: „Aseară am mâncat doar nişte legume, probabil mi-a rămas în respiraţie”

Cristian Boureanu, primele declarații după ce a rămas fără permis. Polițiștii l-au oprit pe fostul politician, miercuri seara, pe DN1, în zona Comarnic. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice și a fost sancționat pe loc.

16 mart. 2023, 11:53
Cristian Boureanu, primele declarații după ce a rămas fără permis. Susține că nu a consumat alcool: „Aseară am mâncat doar nişte legume, probabil mi-a rămas în respiraţie”
Cristian Boureanu, primele declarații după ce a rămas fără permis

Cristian Boureanu, primele declarații după ce a rămas fără permis pentru 150 de zile și a primit o amendă usturătoare. Potrivit informațiilor oferite de Poliție, fostul politician a fost prins cu alcoolemie de 0,11 mgL alcool pur în aerul expirat.

Citește și: Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au împăcat! Ce pact a făcut modelul cu omul de afaceri

Cristian Boureanu, primele declarații după ce a rămas fără permis

Cu toate astea, Boureanu susține că nu s-a urcat beat la volan, motiv pentru care a mers la spital, acolo unde i s-au recoltat probe biologice. Omul de afaceri a mărturisit că a mâncat de post și susține că a fost la și la o zi de naștere, iar cel mai probabil acesta este motivul pentru care i-a ieșit alcoolemia.

Ca răspuns la toate discuţiile apărute, este un fapt de viaţă. A fost chiar acceptat de Poliţia Rutieră şi de Insitutul Mina Minovici până acum vreun an. Era după amiază la 16:30. Cei care mă cunosc în ultimii 20 de ani ştiu că eu dacă beau două degete de vin, nu mă mai urc la volan. Sunt cel mai bun client, din punctul acesta de vedere, al taximetriştilor şi în niciun caz nu aş fi făcut aşa ceva la drum lung, nici când eram mai tânăr şi mai prost.

Am fost oprit pentru alt motiv. Eu mănânc de post. Astăzi nu mâncasem absolut nimic. Tot aşa, cei care mă cunosc, ştiu că ţin fasting, câte 16-18 ore şi băusem doar apă. Aseară mâncând doar nişte legume şi fiind la o zi de naştere, probabil mi-a rămas în respiraţie.

Ca dovadă că nu am băut, m-am urcat cu poliţiştii din proprie iniţiativă, la cererea mea, şi am mers la spital, unde mi s-au recoltat probe biologice. Sper să iasă 0.0. Mi s-a spus că este foarte posibil la 0.11 să iasă 0.0. Nu eram inconştient, dacă ştiam că am băut, să mai pierd încă două ore să mă duc până la Sinaia, la spital, ca să îmi colecteze probe biologice. Se întâmplă, nu am făcut nimic grav. Asta este. Poliţiştii au fost foarte ok. Viaţa merge mai departe’‘, a declarat Cristian Boureanu, la Antena Stars.