Cristian Buşoi: Voi lupta pentru a sprijini alocarea şi implementarea celor 80 de miliarde de euro obţinute de Iohannis la Bruxelles

Europarlamentarul PNL Cristian Busoi a anunţat, pe Facebook, că va lupta "pentru a sprijini alocarea și implementarea a ceea ce foarte bine a negociat președintele Klaus Iohannis: 80 miliarde de euro pentru România".

RomaniaTV.net
27 iul. 2020, 13:38
Cristian Buşoi: Voi lupta pentru a sprijini alocarea şi implementarea celor 80 de miliarde de euro obţinute de Iohannis la Bruxelles

„Ca român voi lupta pentru a sprijini alocarea și implementarea a ceea ce foarte bine a negociat președintele Klaus Iohannis: 80 miliarde de euro pentru România. Ca medic și raportor al Parlamentului European pentru Programul de Sănătate al UE voi susține alocarea de bani suplimentari pentru Sănătate. Acestea sunt cele două obiective mari ale mele.

Europa a promis cetățenilor că va lupta cu noul coronavirus, cu cancerul și bolile de inimă, cu hepatitele și bolile rare. Nu putem accepta doar o „pilulă amară” – cum a declarat președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și un buget sfâșiat pentru Programul de Sănătate Health4EU. Cetățenii cer de la noi acțiune acum. Nu îi putem dezamăgi!

La Sănătate avem nevoie de mai mulți bani. Bani care să ne ajute să însănătoșim Europa, bani care să vindece, să crească speranța de viață și calitatea vieții, în general. Susțin punctul de vedere al președintelui PPE, Manfred Weber, care a subliniat la Summit-ul UE că „acest Cadru Financiar Multianual nu se ridică la înălțimea provocărilor de viitor”.

Ca român voi lupta pentru a sprijini alocarea și implementarea a ceea ce foarte bine a negociat președintele Klaus Iohannis: 80 miliarde de euro pentru România. Ca medic și raportor al Parlamentului European pentru Programul de Sănătate al UE voi susține alocarea de bani suplimentari pentru Sănătate. Acestea sunt cele două obiective mari pe care le am. Cetățenii români, cetățenii europeni merită acești bani!”, a scris Cristian Buşoi pe Facebook.


loading...