Cristian Cioaca a pierdut din nou în instanţă

Cristian Cioacă a fost dat în judecată de Asociaţia de Proprietari a blocului în care Elodia Ghinescu avea cabinetul de avocatură, din cauza unor restanţe.

13 aug. 2017, 17:21
Cristian Cioaca a pierdut din nou în instanţă

Pentru că avocata a fost declarată moartă, vecinii l-au acţionat în judecatăpe fostul polițist. Ei au cerut judecătorilor să-l oblige pe Cioacă să achite restanţele, iar instanța a decis că acesta trebuie să plătească aproape 10.000 lei, suma reprezentând datoriile la întreţinere.

„Diavolo e pe el”, a fost reacția lui Robert Ghinescu, fratele Elodiei, pe Cristian Cioacă a fost condamnat, în iunie 2014, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu şi 250.000 de euro despăgubiri pentru familia acesteia. Procurorii arătau în rechizitoriu că în noaptea de 29 spre 30 august 2007, „pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorţ determinat de presupusele relaţii extraconjugale ale soţilor, în timp ce se aflau în dormitorul matrimonial, discuţiile au degenerat, context în care Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia”. Ulterior, Cioacă a dus trupul soţiei sale în cada băii principale, unde l-a tranşat pentru a-l putea ascunde mai uşor, spun procurorii.Facebook.