LOVITURĂ pentru Cristian Cioacă, poliţistul condamnat pentru moartea Elodiei

Publicat: Luni, 13 Mai 2019 13:07 // Actualizat: Luni, 13 Mai 2019 13:07 // Sursa: romaniatv.net

Cristian Cioacă, cel despre care se spune că ar fi omorât-o pe Elodia, este chemat, din nou, în fața judecătorilor, într-un dosar deschis recent.

Necazurile se țin lanț de Cristian Cioacă, scrie evz.ro. După ce a șocat o lume întreagă cu gestul său, și-a omorât soția cu sânge rece, iată că după câțiva ani de la tragedie, are în continuare probleme cu legea.

Citeşte şi S-a descoperit unde este îngropată Elodia. O cunoscută clarvăzătoare rupe tăcerea la 10 ani de la dispariţia avocatei

Cristian Cioacă este chemat în faţa magistraţilor într-un dosar deschis recent de asociaţia de proprietari care administrează blocul în care criminalul deţine un apartament. Se pare că acesta nu şi-a achitat datoriile la întreţinere. Asasinul Elodiei a fost chemat în judecată de asociaţia de proprietari şi în urmă cu doi ani, din acelaşi motiv.

Atunci, judecătorii au decis: „Admite cererea de chemare in judecata formulată de reclamanta Asociatia de Proprietari ... in contradictoriu cu pârâtul Cioaca Constantin Cristian având ca obiect cerere de valoare redusă. Obligă pârâtul la plata sumei de 9610,79 lei cheltuieli de intretinere si penalitati, fond rulment. Executorie".

Răsturnare de situaţie în cazul Elodia. Cristian Cioacă, eliberat mai devreme din închisoare 

Cristian Cioacă, principalul suspect în cazul dispariţiei Elodiei Ghinescu, a fost condamnat în iunie 2014 la 15 ani de închisoare pentru uciderea soţiei sale. Acesta ar fi dus trupul femeii în cada băii principale, unde l-ar fi tranşat şi ar fi ascuns rămăşiţele într-un loc rămas încă necunoscut.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 mai 22:19
Răspunde | Votează email 0 email
Dragos Chiva
" Acesta AR fi dus trupul femeii în cada băii principale, unde l-AR fi tranşat şi AR fi ascuns rămăşiţele într-un loc rămas încă necunoscut "- Au început să fie condamnați oamenii și etichetați ca criminali în urma unor rechizitorii care seamănă mai mult cu basmele pentru copii decât cu un act de justiție veritabil. În partea finală a articolului ați folosit de trei ori modul prezumtiv (vedeți cei trei de "AR" scriși mai sus cu majuscule) dar să știți că într-o țară democratică prezumția nu poate fi folosită niciodată pentru condamnarea acuzatului. Condamnarea are loc pe probe. Probele evidente din dosarul Cioacă lipsesc cu desăvârșire. Prezumția poate fi folosită în justiție numai ca "prezumție de nevinovăție" până la proba contrarie. Cum rămâne cu acel citat celebru care spune : "Decât să fie condamnat un singur nevinovat mai bine să scape 10 de vinovați" și care definește filozofia actului de justiție?
1
EUR
4.8127
RON
29 Feb
noapte 2 °
zi 11 °
Ultimele joburi adaugate
24 H