Cristian Cioacă, enervat de jurnalişti: Am nişte interdicţii! Încetaţi cu asediul ăsta! VIDEO

Fostul poliţist Cristian Cioacă a ieşit din închisoare vineri seară. Calm, zâmbitor şi fără urme de suferinţă, aceasta a fost surprins de jurnalişti, sâmbătă dimineaţă, când s-a dus la sediul poliţiei din Piteşti.

15 feb. 2014, 08:28
Cristian Cioacă, enervat de jurnalişti: Am nişte interdicţii! Încetaţi cu asediul ăsta! VIDEO

Am nişte interdicţii, trebuie să merg la poliţie să fac un program de supraveghere, aşa că, vă rog frumos, să încetaţi cu asediul ăsta! Vă rog, respectaţi asta, înţelegeţi!”, le-a spus Cristian Cioacă jurnaliştilor care se aflau în faţa locuinţei lui. 

Întrebat de unul dintre ziarişti dacă Elodia este în viaţă, Cristian Cioacă a evitat să dea un răspuns.

Fostul poliţist Cristian Cioacă, în cazul căruia Curtea de Apel Piteşti a decis revocarea măsurii de arestare, a ieşit din închisoare, vineri seară, însă decizia de eliberare nu este definitivă, potrivit Mediafax.

CITEŞTE ŞI: Avocatul mamei Elodiei Ghinescu: „Îmi este frică de Cristian Cioacă”

Cei doi magistraţi de la Curtea de Apel Piteşti care au judecat, joi, cererea de revocare a măsurii de arestare nu au ajuns la o decizie, astfel că aceasta a fost dezbătută, vineri, de un complet de divergenţă, format din trei judecători ai aceleiaşi instanţe. Completul de divergenţă a decis înlocuirea arestului cu controlul judiciar, hotărârea fiind executorie, conform noului Cod de procedură penală (Cpp).

Decizia Curţii de Apel Piteşti nu este însă definitivă, după cum prevede, la articolul 206, noul Cpp: „Împotriva încheierilor prin care instanţa dispune asupra măsurilor preventive inculpatul şi procurorul pot formula contestaţie, în termen de 48 de ore de la pronunţare sau, după caz, de la comunicare. Contestaţia se depune la instanţa care a pronunţat încheierea atacată şi se înaintează, împreună cu dosarul cauzei, instanţei ierarhic superioare, în termen de 48 de ore de la înregistrare„.

Cristian Cioacă, ELIBERAT. Vezi ce privilegii şi interdicţii are fostul soţ al Elodiei Ghinescu

Cristian Cioacă se află în arest din 5 decembrie 2012, iar la sfârşitul lui ianuarie 2013 el a fost transferat la Penitenciarul Colibaşi. El a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru omor calificat şi profanare de morminte, el fiind acuzat că şi-a ucis soţia, avocata Elodia Ghinescu, în august 2007.

VEZI ŞI: Cristian Cioacă a fost ELIBERAT. Vezi PRIMELE IMAGINI de la ieşirea din penitenciar