Cristian Cioacă profită din plin de libertate. Mama Elodiei se teme că poliţistul va distruge probele crimei

Cristian Cioacă s-a transformat într-un familist convins după eliberare. Are grijă de fiul său Patrick, pe care îl duce zilnic la şcoală. Se prezintă conştiicios la serviciu şi respectă regulile controlului judiciar. Elibertatea poliţistului însă i-a transformat din nou viaţa în coşmar mamei Elodiei. Ea se teme că Cioacă ar pueta distruge probele din acest caz.

18 feb. 2014, 14:56
Cristian Cioacă profită din plin de libertate. Mama Elodiei se teme că poliţistul va distruge probele crimei

Viaţa lui Cristian Cioacă intră încet pe un făgaş normal. Deşi s-ar putea întoarce pentru 22 de ani după gratii pentru uciderea Elodiei, poliţistul profită din plin de libertate. Petrece cât mai mult timp cu fiul său şi respectă cu sfinţenie regulile impuse după eliberare. După o noapte odihnitoare petrecută nu în celulă, ci în patul său de acasă, Cristian Cioacă a ieşit să-şi ducă fiul la şcoală, ca un tată responsabil. Îmbrăcat în haine civile, pentru că nu are voie să poarte uniformă, Cioacă începe o nouă zi de muncă în poliţie, la departamentul de logistică.

Potrivit România TV, Cioacă intră pe făgaşul normal, acesta deja s-a integrat în colectivul de la muncă şi îşi îndeplineşte cu succes sarcinile date de inspectorul şef.

Cioacă ar trebui să poarte în permanenţă o brăţară cu GPS pentru a putea fi monitorizat, însă autorităţile nu au echipamentul necesar.

CRISTIAN CIOACĂ a fost eliberat. Cum ar fi ucis-o pe Elodia. Detalii ÎNFIORĂTOARE din rechizitoriu

„La acest moment nu există la nivel naţional un cadru legal care să reglementeze folosirea acestor dispozitive de supraveghere, drept pentru care acestea nu au fost introduse în folosinţă”, a declarat Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt IPJ Argeş.

Mama Elodiei se teme că, aflat în libertate, Cioacă ar putea să-i facă rău, dar şi să ascundă şi mai bine deovezi care-l încriminează. „E în stare să pună pe cineva să vină, să… ştiu eu, să facă tot felul de chestii, nu pot să ştiu eu ce în capul lui. Nu am de unde să ştiu. Este liber şi acum poate lua contact cu toţi prietenii cu, ştiu eu cine l-a ajutat, cu familia, care îl susţine la ascunderea sau să nu spună ce a făcut cadavrului”, a mărturisit mama Elodiei.

Cristian Cioacă, ELIBERAT. Vezi ce privilegii şi interdicţii are fostul soţ al Elodiei Ghinescu

Instanţa de Fond l-a condamnat pe Cioacă la 22 de ani de închisoare. El a fost însă eliberat sub control judiciar vineri. Judecătoarea care a luat această decizie a copilărit în acelaşi cartier cu poliţistul acuzat de crimă.

Citeşte şi: GAFĂ URIAŞĂ a autorităţilor, după eliberarea lui Cristian Cioacă

CITEŞTE ŞI: Avocatul mamei Elodiei Ghinescu: „Îmi este frică de Cristian Cioacă