Cristian Ciocan a trecut cântarul oficial. Vineri boxează cu Alexander Povetkin pe o bursă de 1.000.000 DE EURO

Cristian Ciocan a trecut, joi, cântarul oficial dinaintea meciului cu Alexander Povetkin, contând pentru centurile WBO International şi WBA International la categoria grea.

14 dec. 2017, 15:00
Cristian Ciocan a trecut cântarul oficial. Vineri boxează cu Alexander Povetkin pe o bursă de 1.000.000 DE EURO

Cristian Ciocan – Alexander Povetkin, meciul eliminatoriu pentru titlul mondial WBO, va avea loc la Ekaterinburg, vineri, de la ora 18:00, în direct la Digi Sport 2.

Cristian Ciocan boxează cu Alexander Povetkin pentru a deveni challanger la TITLUL MONDIAL

Campion european WBO la categoria grea, Ciocan va putea să-şi treacă în palmares încă două centuri, WBO International şi WBA International, ambele deţinute de rus. Românul e clasat pe primul loc în versiunea WBO a greilor, în timp ce rusul e al şaselea. Învingătorul dintre ei va boxa cu deţinătorul titlului mondial WBO, Joseph Parker, neînvins la profesionişti (24 de victorii, 18 prin KO).

Cristian Ciocan este pentru a doua oară la o victorie distanţă de mult dorita luptă pentru un titlu mondial. Precedenta partidă care a avut această miză, de a deveni challenger obligatoriu, a fost în Anglia, în februarie 2015, când a fost învins de britanicul Tyson Fury.