CRISTIAN CIOCAN-TYSON FURRY LIVE VIDEO DIGI SPORT. Meciul carierei pentru boxerul român

CRISTIAN CIOCAN-TYSON FURRY LIVE VIDEO DIGI SPORT. Sâmbătă seara are loc la Londra, în celebra arenă O2, Gala "Risky Business", în care evenimentul principal îl reprezintă meciul de box dintre românul Cristian Ciocan şi englezul Tyson Fury.

RomaniaTV.net
28 feb. 2015, 10:17
CRISTIAN CIOCAN-TYSON FURRY LIVE VIDEO DIGI SPORT. Meciul carierei pentru boxerul român

CRISTIAN CIOCAN-TYSON FURRY LIVE VIDEO DIGI SPORT. Sâmbătă seara, după ora 22.15, pe DigiSport 2, îl putem vedea la lucru pe Cristian Ciocan în înfruntarea cu uriaşul Tyson Fury. Pugilistul născut la Pechea încearcă să câştige dreptul de a boxa pentru titlul mondial cu Vladimir Klitschko chiar în fieful englezului, la Londra.

CRISTIAN CIOCAN-TYSON FURRY LIVE VIDEO DIGI SPORT. Campion mondial de junior la amatori în 2006, Cristian Ciocan a debutat la profesioniști doi ani mai târziu, cu o înfrângere într-o gală din Germania unde s-a stabilit. Intrat pe mâna fostului medaliat cu bronz de la JO de la Moscova 1980, Valentin Silaghi, Ciocan nu a dezarmat și a continuat să boxeze.

CRISTIAN CIOCAN-TYSON FURRY LIVE VIDEO DIGI SPORT. A câștigat mai întâi titlul Germaniei la profesioniști, iar în februarie 2013 centura WBO Europeană la categoria grea după o victorie prin TKo în repriza a 4-a impotriva unui britanic: Danny Williamns. Și-a apărat cu success titlul de două ori la singurele meciuri disputate în România la Galați iar acum este numărul 3 mondial în versiunea WBO

Gala de la Londra este ÎN DIRECT la Digi Sport 2, începând cu ora 22.15