Cristian Dide, cel mai vocal protestatar Rezist, inapt să lucreze în Jandarmerie. A picat testul psihologic

Cel mai vocal protestatar #rezist, Cristian Mihai Dide, a fost declarat inapt psihologic la concursul pentru un loc de muncă la Jandarmerie. Dide a trecut inițial de examenele medicale pentru trei posturi.

28 ian. 2019, 14:23
Cristian Dide, cel mai vocal protestatar Rezist, inapt să lucreze în Jandarmerie. A picat testul psihologic

Anunţul respingerii a fost făcut chiar de Cristian Dide. „Jandarmeria a decis că sunt INAPT Psihologic pentru ocuparea unui post de muncitor necalificat in cadrul DGJMB (Direcţia Generală de Jandarmerie a Municipiului Bucureşti – n.r.)”, a transmis protestatarul.

Dintr-un total de 14 persoane care au susţinut evaluarea psihologică pentru un post de muncitor necalificat la Jandarmeria Capitalei, Cristian Mihai Dide este singurul care a fost declarat inapt. Şase candidaţi au trecut testul în timp ce alţi şapte au absentat, potrivit rezultatelor publicate pe site-ul instituţiei.

Citeşte şi Mihai Dide revine cu o postare incredibilă despre moartea jandarmeriţei: „Aproape 2000 de comentarii, 200 de distribuiri…”

Protestatarul poate depune contestaţie în termen de trei zile lucrătoare de la luarea la cunoştinţă a avizului psihologic de inaptitudine. Cristian Mihai Dide fusese admis în prima etapă a concursului pentru un post în cadrul Jandarmeriei.

Mihai Cristian Dide este unul dintre cei mai vocali protestatari Rezist, care a avut cele mai multe conflicte cu Jandarmeria. Dide s-a legat chiar şi de gardul Guvernului – s-a urcat să protesteze într-un copac şi a fost ridicat şi amendat de zeci de ori. Ultima acţiune a lui Dide a avut loc la Ministerul Justitţiei, unde a aruncat cu vopsea roşie pe scările acestei instituţii, în semn de prostest faţă de crima de la Mediaş, faptă comisă de un recidivist eliberat în urma recursului compensatoriu.