Cristian Dide, unul din simbolurile Pieţei Victoria, mesaj halucinant pe Facebook, după moartea jandarmeriţei la Suceava

Cristian Dide, unul din protestatarii cei mai vocali la mitingurile din Piaţa Victoriei, a avut o reacţie subumană la ştirea cu jandarmeriţa spulberată cu maşina la Suceava, alături de bebeluşul ei.

RomaniaTV.net
14 nov. 2018, 20:44

„One more down! Du-te după Giani”, a comentat Cristian Dide pe Facebook ştirea cu jandarmeriţa spulberată de maşină. („Încă unul doborât!” – n.r.)

Alături de câţiva apropiaţi de-ai săi, Cristian Dide este unul dintre cei mai vocali adversari ai jandarmilor la protestele din Piaţa Victoriei, dar şi cel mai amendat. Aproape la fiecare protest Cristian Dide şi apropiaţii săi sunt luaţi de jandarmi, duşi la secţie şi amendaţi pentru încălcarea liniştii publice.

O femeie în vârstă de 40 de ani şi copilul ei de aproape 2 ani au fost spulberaţi pe trecerea de pietoni de lângă Tribunalul Suceava. Vinovat de producerea accidentului este un tânăr de 26 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. La sosirea echipajelor medicale, femeia era în stare foarte gravă şi în ciuda eforturilor medicilor, aceasta a decedat. Copilul a ajuns în comă la spital. Şoferul a fost reţinut.

Citeşte şi O femeie şi copilul ei de aproape 2 ani, spulberaţi de o maşină pe o trecere de pietoni în Suceava. Femeia a murit UPDATE