Cristian Ghinea, despre Irina Tănase, iubita lui Dragnea: „Era, aşa, un fel de împărăteasă a Parlamentului, căreia demnitarii îi ţineau liftul, ceva fabulos”

Ministrul Proiectelor Europene a comentat vineri eliberarea din închisoare a lui Liviu Dragnea, fostul preşedinte al PSD, şi a povestit un episod din clădirea Parlamentului, din urmă cu mai mulţi ani, care l-a frapat.

16 iul. 2021, 21:44
Cristian Ghinea, despre Irina Tănase, iubita lui Dragnea: „Era, aşa, un fel de împărăteasă a Parlamentului, căreia demnitarii îi ţineau liftul, ceva fabulos”

Cristian Ghinea a fost amuzat de întreaga tevatură din jurul eliberării fostului preşedinte al PSD Liviu Dragnea şi a rememorat o întâmplare care arată cât de puternic era acesta înainte de a fi încarcerat, dar şi cât de supuşi îi erau parlamentarii social-democraţi.

„Pentru mine este foarte amuzant, nu pot să critic eu Justiția, dar mi se pare foarte amuzant cum iese Dragnea și găsește pe toți servitorii săi la masa PSD și ăștia nu știu cum să-i spună – băi, stai pe afară, că nu mai e loc de tine. Adică toți – Dâncu, Ciolacu, Grindeanu – toți ăștia pe care el i-a făcut mari, i-a dus la pește în Belina, este foarte amuzant și cumva trist, în legătură cu ce înseamnă roata destinului. Ești sus, ești jos, și te omoară ai tăi până la urmă”, a spus, la Aleph News, Cristian Ghinea.

Citeste si Cristian Ghinea, despre eliberarea lui Dragnea: „Pentru mine e amuzant cum iese şi găseşte toţi servitorii la masa PSD: Dâncu, Ciolacu, Grindeanu”

Cristian Ghinea: „Toţi ăştia efectiv îi pupau mâna”

Ministrul Ghinea a povestit și o scenă la care a asistat în trecut: cum s-a întâlnit acum mulți ani cu Irina Tănase, partenera secretă pe atunci a lui Liviu Dragnea, în lift, la Parlament.

„Toți ăștia, repet, au fost oameni care efectiv îi pupau mâna. Eu am văzut o fază, apropo de partenera domnului Dragnea. Eram în Parlament și, la un moment dat, era o rumoare pe hol. Iordache ținea liftul pentru cineva. Și am nimerit în lift cu o doamnă înaltă, frumușică, care efectiv avea o escortă de pesediști de frunte după ea. După aia, după mulți ani, că era secret pe vremea aia, mi-am dat seama că era doamna Tănase. Doamna Tănase era așa un fel de împărăteasă a Parlamentului căreia demnitarii îi țineau liftul, ceva fabulos”, a afirmat ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Citeşte şi: EXCLUSIV Cum a aranjat Guvernul să ajungă proiectul E-facturare să fie făcut “pro bono” de o serie de firme prietene în schimbul tuturor informaţiilor comerciale ale firmelor şi ale statului! Fostul ministru de Finanţe Nazare s-a opus! Teleman neagă, dar şeful ADR îl contrazice!