Cristian Ghinea, replică la scrisoarea Noricăi Nicolai către Guy Verhofstad: Se aude un schelălăit isteric de la tomberonul politicii

Cristian Ghinea, vicepreşedinte USR, a reacţionat la scrisoarea europarlamentarului Norica Nicolai adresată liderului ALDE din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, în legătură cu participarea acestuia la mitingul Alianţei USR PLUS. Ghinea afirmă că „se aude un schelălăit isteric de la tomberonul politicii”.

RomaniaTV.net
23 mai 2019, 13:48
Cristian Ghinea, replică la scrisoarea Noricăi Nicolai către Guy Verhofstad: Se aude un schelălăit isteric de la tomberonul politicii

„Se aude un schelălăit isteric de la tomberonul politicii. Este o doamnă care era procuror comunist şi băga un om nevinovat la puşcărie pe vremea când noi, majoritatea candidaţilor USR PLUS la europarlamentare, eram la liceu. Este doamna aceea care slugăreşte cu ardoare prin studiourile televiziunii unui turnător la Securitate iar acum are şef de partid fiul unui alt turnător la Securitate”, a scris Cristian Ghinea pe Facebook.

„Să nu ne pierdem vremea cu schelălăitul Noricăi Nicolai. Este suficient să punem capacul la tomberon şi să ne vedem de treaba noastră. La vot, pe#26mai”, adaugă el.

Europarlamentarul Norica Nicolai i-a scris liderului ALDE din Parlamentul European Guy Verhofstadt în legătură cu participarea acestuia la mitingul Alianţei 2020 USR PLUS, spunându-i că întreaga listă a celor pe care plănuieşte să-i susţină „geme de odrasle sau discipoli ai poliţiei politice comunist, iar „aşchia nu sare departe de trunchi”.

„Dragă Guy,

Înţeleg că te pregăteşti să fii prezent la o manifestare electorală a unei alianţe politice de tip neo-populist, a cărei listă de candidaţi la alegerile europene este condusă de o persoană care a purtat în tinereţe uniforma odioasă a Securităţii lui Ceauşescu. Cel care conduce astăzi lista a avut drept misiune să o supravegheze pe Doina Cornea, cel mai proeminent dizident anti-comunist al anilor 1980. În toate culturile politice există convingerea că cineva care a îmbrăcat uniforma unui serviciu de securitate o va purta toată viaţa, pe faţă sau în ascuns. Vei veni la Bucureşti pentru a-i sprijini pe copiii securiştilor noştri să devină securiştii copiilor noştri”, i-a scris Norica Nicolai liderului ALDE Guy Verhofstadt.

Citeşte şi: Norica Nicolai, despre participarea lui Guy Verhofstadt la mitingul USR PLUS: Lista Alianţei 2020 este plină de copii de securişti