Cristian Gog, liderul clienţilor nemulţumiţi de creditele bancare

Marele câştigător de la "Românii au talent" a fost, acum doi ani, într-un conflict deschis cu o bancă din Cluj. Cu uşurinţa lui de a vorbi şi a se manifesta, a devenit imediat liderul clienţilor nemulţumiţi, alături de care s-a răzvrătit pentru a obţine scăderea dobânzilor la credite.

RomaniaTV.net
15 mai 2012, 07:05
Cristian Gog, liderul clienţilor nemulţumiţi de creditele bancare

Aproximativ 50 de clujeni cu credite la o bancă din oraş s-au hotărât în 2010 să dea în judecată unitatea respectivă după ce au fost chemaţi să semneze acte adiţionale cu dobândă de 6,99%. Oamenii s-au întâlnit în parcul oraşului şi au pus la cale un plan de bătaie prin care să contracareze iniţiativa băncii. L-au desemnat ca lider de grup pe Cristian Gog, scrie cancan.ro.

Mai întâi, oamenii au trimis notificări băncii pentru a le scădea dobânda la credite. „Vrem să înfiinţăm o asociaţie pentru că astfel putem să cerem suspendarea ratelor pe durata procesului”, a spus Cristian Gog în toamna lui 2010.

Prea ocupaţi de alte probleme, oamenii nu s-au unit în asociaţie şi nici nu au mai dat în judecată banca, astfel că totul a rămas la stadiul de plan.