Cristian Pomohaci, invitat să cânte de Crăciun. Ce sumă i-au oferit organizatorii

Cristian Pomohaci, fostul preot constestat de biserică şi de o parte din români, ar putea fi vedeta unui spectacol de zile mari, chiar de Crăciun. Acesta a fost invitat să cânte într-un oraş din zona Moldovei.

21 oct. 2017, 15:21
Cristian Pomohaci, invitat să cânte de Crăciun. Ce sumă i-au oferit organizatorii

Scandalul care s-a iscat in ultimele luni in jurul lui Cristian Pomohaci i-a adus fostului parinte o cota incredibila de celebritate. Desi a fost exclus din biserica si i s-a luat dreptul de a predica, numele lui este, acum, pe buzele tuturor si multi il considera o victima si, nicidecum un om care ar putea abuza minori.

„Este foarte iubit de oamenii simpli, iar cei pe care i-a ajutat atunci cand au venit la el sa i se spovedeasca, in momentul acesta ii sunt aproape! Mai mult, in lumea muzicii populare, acolo unde este considerat unul dintre cei mai reprezentativi artisti din generatia sa, Pomohaci este intr-o continua ascensiune! Publicul ii cere la spectacole, in timp ce organizatorii de evenimente cotizeaza serios pentru a-l aduce pe scena”, au dezvaluit persoane apropiate fostului preot, potrivit stirilekanald.ro.

Popularitatea in crestere a lui Pomohaci i-a determinat pana si pe edilii din orasele de provincie sa il cheme la concerte, chiar in zile speciale!

„Cristian Pomohaci a primit, recent, o oferta de a canta de Craciun intr-un oras din zona Moldovei! Suma care i s-a propus de catre primarul localitatii este una destul de mare, peste onorariul sau obisnuit, semn ca organizatorii il doresc pe fostul parinte in spectacol mai mult ca niciodata! Deocamdata, nu s-a semnat nimic oficial, insa este foarte posibil ca artistul sa fie prezent pe 25 decembrie pe scena”, au dezvaluit aceleasi persoane implicate in eveniment.

Citeşte şi Cristian Pomohaci l-a dus pe fiul său la tratament în Turcia. Ce a păţit Marius VIDEO