Cristian Pomohaci şi-a cumpărat o stea pe Walk of Fame. Fostul preot, profund dezamăgit de Hollywood

Fostul preot Cristian Pomohaci a dezvăluit pe reţelele de socializare că şi-a cumpărat o stea pe Walk of Fame la Hollywood. Achiziţia a avut loc în octombrie 2020, în timp ce judecătorii stabileau un nou termen în care era acuzat de evaziune fiscală.

19 mai 2021, 21:39
Cristian Pomohaci şi-a cumpărat o stea pe Walk of Fame. Fostul preot, profund dezamăgit de Hollywood
Sursa FOTO: Facebook Cristian Pomohaci

Cristian Pomohaci şi-a cumpărat o stea pe Walk of Fame. Totuşi, vizita la Hollywood i-a lăsat fostului preot un gust amar. Acesta s-a arătat profund dezamăgit de faptul că peste tot miroase a stupefiante. Sejurul său a fost, însă, presărat şi cu momente amuzante. Îmbrăcat în sutană, fostul preot a primit mai multe complimente de la cerșetori care l-au felicitat pentru… rochia frumoasă.

Pomohaci s-a plimbat pe celebrul bulevard Walk of Fame şi le-a arătat fanilor hotelul despre care se spune că e bântuit de fantoma lui Marilyn Monroe.

Citeste si Cristian Pomohaci, printre primii beneficiari ai legii promulgate de Klaus Iohannis, care-i scapă pe evazionişti de puşcărie

Cristian Pomohaci şi-a cumpărat o stea pe Walk of Fame. Anterior, era de părere că stelele nu trebuie călcate în picioare

Apoi, fostul preot a plecat în căutarea stelei lui Michael Jackson. El a adăugat că e bucuros că steaua noastră se află în cer şi că, astfel, nu o calcă nimeni în picioare.

Nu m-am bucurat niciodată mai mult ca până astăzi când mi-am dat seama că steaua noastră este în cer şi nimeni n-o calcă în picioare. Aici, toți turiștii te calcă in picioare”, spunea Pomohaci despre stelele de pe Walk of Fame.

Totuşi, când a aflat că poate avea propria stea pe Walk of Fame pentru doar 10 dolari, Cristian Pomohaci a revenit la sentimente mai bune. Astfel încât a decis să-şi cumpere propria stea pe Bulevardul celebrităţilor.

Citeste si Gafa incredibilă a unui fotbalist. Ce a răspuns când a fost întrebat dacă iese în oraş cu Andrea Bocelli: „Dacă e frumoasă, de ce nu?”

Puțini știu că doar 2.500 dintre cele mai cunoscute și de succes vedete din întreaga lume au ajuns pe celebra Walk of Fame. Procesul este destul de greoi, iar vedetele au nevoie inclusiv de bani pentru a ajunge acolo. Taxa percepută este de 30.000 de dolari, scrie bistriteanul.ro.

Turiștii care ajung pe Walk of Fame pot să se simtă precum celebritățile preț de câteva minute. Aceștia pot să cumpere cu prețuri modice o stea și chiar o statuetă de Oscar. Asta pare să fi făcut și fostul preot Cristian Pomohaci.