Gafa incredibilă a unui fotbalist. Ce a răspuns când a fost întrebat dacă iese în oraş cu Andrea Bocelli: „Dacă e frumoasă, de ce nu?”

Mijlocașul Astrei, Mihai Răduţ, a fost invitat la GSP LIVE unde a dezvăluit gafa incredibilă a unui fost coleg de echipă. Fotbalistul nu a oferit numele sau echipa din care făcea parte colegul său.

RomaniaTV.net
20 aug. 2020, 12:55
Gafa incredibilă a unui fotbalist. Ce a răspuns când a fost întrebat dacă iese în oraş cu Andrea Bocelli: „Dacă e frumoasă, de ce nu?”

Mihai Răduţ a povestit la GSP LIVE că în urmă cu câţiva a întrebat un coleg de echipă dacă ar ieşi la o întâlnire cu Andrea Bocelli, celebrul tenor italian. Acesta a crezut că este vorba despre o fată, spre amuzamentul colegilor din jur.

Citeşte şi: Scandal AMOROS la FCSB. A primit interzis din cauza Ginei Pistol: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toţi banii!”

„Eram la o echipă și dădeam o tură de teren la finalul antrenamentului. Eram tineri și vorbeam de relații, de fete. Și îi zic unui coleg «Auzi,mă, dacă ți-o prezint pe Andrea Bocelli ieși cu ea în oraș? Te-ai combina cu ea?». Se uită la mine și face «Păi, cum să nu!? Arată-mi o poză cu ea! Dacă e frumoasă, de ce să nu ies cu ea?!».

Fotbalistul a povestit cum toţi colegii au început să râdă, majoritatea ştiind cine este Andrea Bocelli. Colegul cu pricina nu a înţeles de ce toată lumea râde.

„Am râs… Toată lumea era pe jos. Aproape toți colegii știau cine e Andrea Bocelli. El se întreba «Ce e? Ce s-a întâmplat? De ce râdeți?”, a declarat Mihai Răduț la GSP LIVE.

Andrea Bocelli este un tenor italian, fiind unul dintre cei mai importanţi muzicieni din Italia, cât şi din lume. Bocelli a fost decorat în 2006 cu Ordinul Național de Merit al Republicii Italiene în grad de Mare Ofițer,[8][9] iar la data de 2 martie 2010 a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame pentru contribuțiile sale în domeniul teatrului