Cristian Popescu Piedone a devenit bunic. GALERIE FOTO cu micuţul David Cristian

Nora lui Cristian Popescu Piedone a născut vineri un băieţel perfect sănătos, care a primit din partea medicilor nota 10. Edilul Sectorului 4 este în culmea fericirii. Pe pagina lui de Facebook au fost postate cu puţin timp în urmă fotografii cu noul membru al familiei.

11 iul. 2014, 13:37

„Astazi am trait una dintre cele mai mari emotii ale vietii mele, pentru ca s-a nascut, la ora 11.05, nepotelul meu, David Cristian. Fiul meu Vlad si nora mea Loredana mi-au facut o bucurie pe care nici nu am cuvinte sa o descriu: un baietel pefect sanatos, de 51 cm, 3170 grame, o minune de copil caruia medicii i-au dat nota ZECE.

De astazi, am un motiv in plus sa facem din Bucuresti un oras mai bun in care sa traiasca copiii si nepotii nostri!

Va multumesc din suflet pentru urari si felicitari si va doresc sa aveti si Dvs parte de bucurii la fel de mari!”, a scris Cristian Popescu Piedone pe pagina de Facebook.

Vezi şi: Nimeni nu a văzut-o până acum. Fiica lui Cristian Popescu Piedone, bombă sexy la 20 de ani

Piedone s-a născut în Bucureşti, dar primii ani din viaţă i-a petrecut în Cairo, părinţii săi lucrând la Ambasada României din Egipt. S-a întors în ţară când a început şcoala, la vârsta de 7 ani. Primele slujbe le-a avut ca sezonier, la mare, iar apoi a lucrat o bună perioadă în alimentaţia publică. După Revoluţie s-a apucat de afaceri, cumpărând marfa din Turcia pe care o vindea la magazinele angro.