Cristian Popescu Piedone a început lupta pentru Primăria Capitalei! „Pentru mine zarurile au fost aruncate. Nu mă întorc din drum”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a început lupta pentru Primăria Capitalei și le-a transmis contracandidaților săi că pentru el zarurile au fost deja aruncate și nu are de gând să se întoarcă din drum.

13 mart. 2024, 22:21
Cristian Popescu Piedone a început lupta pentru Primăria Capitalei! „Pentru mine zarurile au fost aruncate. Nu mă întorc din drum”
Cristian Popescu Piedone a început lupta pentru Primăria Capitalei!

Cristian Popescu Piedone a început lupta pentru Primăria Capitalei! Potrivit unui sondaj realizat în perioada 2-9 martie la comanda lui Nicușor Dan, Cristian Popescu Piedone ar obține un scor de 40,4% pentru funcția de primar general al Capitalei, asta în timp ce actualul edil se clasează pe locul 2, cu 39,3%.

Citește și EXCLUSIV| Cristian Popescu Piedone aruncă bomba despre candidatura la Primăria Capitalei. ”Nu îmi pasă de negocieri și de păpușari, candidez sub orice formă”

Cristian Popescu Piedone a început lupta pentru Primăria Capitalei!

Liderul PPUSL exclude orice variantă de a se retrage din competiția pentru primăria Capitalei și spune că zarurile au fost deja aruncate.

„Se întâmplă ceva ca pe timpul lui Iulius Cezar înainte să ajungă Cezar, triumviratul, în care cei mai mari bărbaţi ai Romei au vrut să constituie acest triumvirat. Unul a murit şi au mai rămas doi, Cezar şi Pompei, iar Cezar a spus alea iacta est, adică zarurile au fost aruncate.

Pentru mine zarurile au fost aruncate. Din păcate, acest triumvirat care ar fi fost benefic ar fi PUSL, PSD şi PNL. Este adevărat că PSD şi PNL au avut o stabilitate şi au creat o stabilitatea pentru România. Din păcate, nu au creat acest lucru şi pentru Bucureşti. Nu au înțeles acest lucru, iar eu le spun că zarurile pentru mine au fost aruncate.

Dacă ei nu au înțeles că aşa zisul meteorit, numit de Rareş Bogdan,  era de foarte mult timp pe orbită, dar ei nu l-au observat. (…)

Ei nu au pus niciodată interesul cetăţeanului decât în interesul politic. Eu provin de la firul de iarbă. În 30 de ani de activitate mi-am exercitat dragostea faţă de om. Şi asta s-a văzut în mandatele în care am intrat in cartea recordurilor nu numai pentru România. Nu mă întorc din drum”, a declarat Cristian Popescu Piedone, la Antena 3 CNN. 

Primarul Sectorului 5 a subliniat că există o diferență majoră între el și conyracandidații săi pe care i-a numit balauri.

”Sunt un dragon. E greu ca un balaur să se bată cu un dragon. Ei știu ce înseamnă să se bată cu mine. Mă bat cu costumele lor, pe imaginația lor, cu ce vor ei. E greu. Eu sunt înregimentat doar la cetatean, singurul meu stăpân, asta e diferența dintre mine și ei. Eu răspund doar la comenzile oamenilor dintre care provin. Multumesc lui Dumnezeu că nu sunt susținut de candidați de sector. Poți să fii tu Robert Negoită, să spui să nu îl voteze pe Piedone. Ce să spui tu, Băluță? Să nu mă voteze lumea? Ai uitat că mi-ai fost viceprimar? Ce să-mi spui tu mie? Firea, cu tot respectul, a fost o bună senatoare, probabil a fost și un bun primar, dar e înregimentată politic. Ca și primar, câstig primaria Capitalei. rezultatul votului pe nume, Cristian Popescu Piedone se va duce pe București. Eu oricum o să îl bat pe Nicusor și pe ei o să îi bat. Fără mine, ei nu o să facă nimic. Mi-am facut bine calculele”, a mai spus edilul.

Citește și Cristian Popescu Piedone a lansat „Scrisoarea Bucureștiului”: „Oraș părăsit, caut primar iscusit!”