EXCLUSIV| Cristian Popescu Piedone aruncă bomba despre candidatura la Primăria Capitalei. ”Nu îmi pasă de negocieri și de păpușari, candidez sub orice formă”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a anunțat luni seară, în exclusivitate, la România TV, că va candida sub orice formă la Primăria Capitalei, indiferent dacă va fi sau nu susținut de coaliția PSD-PNL.

12 mart. 2024, 20:46
EXCLUSIV| Cristian Popescu Piedone aruncă bomba despre candidatura la Primăria Capitalei. ”Nu îmi pasă de negocieri și de păpușari, candidez sub orice formă”
Cristian Popescu Piedone aruncă bomba despre candidatura la Primăria Capitalei

Cristian Popescu Piedone aruncă bomba despre candidatura la Primăria Capitalei. Cristian Popescu Piedone a subliniat că nu îi pasă de jocurile politice și că își dorește să stabilizeze Bucureștiul.

Citește și Cristian Popescu Piedone a lansat „Scrisoarea Bucureștiului”: „Oraș părăsit, caut primar iscusit!”

Cristian Popescu Piedone aruncă bomba despre candidatura la Primăria Capitalei

”Vreau să vă spun foarte clar și ferm Piedone candidează sub orice formă. Lui Piedone nu îi pasă de negocieri și de păpușari. Piedone are treabă, Piedone trebuie să plece de la Sectorul 5 și să le dea tuturor Sectoarelor din București respect și bunăstare. Deci nu mă întoarce nimeni din drum, absolut nimeni. Eu le-am făcut o ofertă socialilor și liberalilor pentru că eu sunt președintele unui partid care se numește  Partidul Umanist Social Liberal. Cum această colaiție a apărut și a stabilizat România, iată că atunci când trebuie să stabilizăm și Bucureștiul, încep jocurile politice și personale. Știu că nu le convine. Spunea Rareș Bogdan astăzi de meteoritul Piedone, eu sunt pe orbită de foarte mult timp. Probabil că cei de la NASA i-au anunțat că sunt deja în atmosferă, eu îmi continui cursul până la impact, iar impactul este pe 9 iunie”, a declarat Cristian Popescu Piedone, în exclusivitate, la România TV.

Primarul Sectorului 5 a ținut să precizeze că liderii PSD-PNL încă mai au posibilitatea de a-l numi candidatul comun la alegerile locale din 9 iunie și că dacă vor face acest lucru victoria este garantată.

”Încă mai au posibilitatea, dacă mă vor numi candidatul comun, câștigă întreaga coaliție. I-am făcut oferta domnului Ciolacu, scris, i-am făcut ofertă și Domnului Ciucă. Deocamdată nu și-au definitivat proprii candidați, doamna Firea este candidatul deocamdată, domnul Budruja nu reușește să treacă cu toată susținerea. Cu tot respectul, nu vreau decât binele bucureștenilor și să știți că pot să îl fac și fără domniile lor, dacă nu au înțelepciunea de a mă susține. Sunt pe primul loc și nu mă dau jos de pe podium. Eu în orice variantă amestecată, Cristian Popescu Piedone are minim 35%, Nicușor Dan are 31%, iar Gabriela Firea 22 și domnul de la AUR 7,5%”, a mai spus edilul.

Citește și Piedone, delir electoral: ”Sunt lupul atipic. Blând cu oamenii, fiară cu neoamenii. Sunt lupul singuratic! Nu mușc veterinarul”