EXCLUSIV Cristian Popescu Piedone: „Dacă aveam banii franţuzoaicei, făceam Las Vegas din Sectorul 5”

Piedone și-a anunțat dorința de a candida la Primăria Capitalei, fiind într-o puternică ofensivă mediatică pentru acest post. El promite că va face ordine şi la sectoare, chiar dacă nu are în spate un partid puternic.

18 mart. 2024, 21:48
EXCLUSIV Cristian Popescu Piedone: „Dacă aveam banii franţuzoaicei, făceam Las Vegas din Sectorul 5”

Cristian Popescu Piedone nu a aocolit nici situaţia din celelalte sectoare ale Capitalei, cu precizări speciale despre Clotilde Armand:  ”Dacă aveam banii frantuzoaicei pentru panselute, faceam Las Vegas in sectorul 4 sau 5.  Cu tot respectul pentru fostii primari generali, ei nu au inteles autoritate pe care o poti impune asupra primarilor de sector. Pe mine nu maintereseaza AUR, PNL sau PSD, dupa campania electorala, gata, ia roaba asta si facem treaba. Unii se mai si blocheaza, cum face acum PNL cu bugetul lui Nicusor, dupa ce ei l-au pus.

EXCLUSIV Cristian Popescu Piedone, despre responsabilitatea primarului: ”Cine se uită la 8 ore de program, ăla nu e primar. Există situații de calamitate, alea nu se uită la programul primarului” LIVE VIDEO

Dar cine sufera? De data asta nu Nicusor e de vina, si o spun eu. Politica e in campanie.

Daca sunt primar general, ii dau o statie lui Clotilde si gata, trecem la treaba. Tot ce se spune ca e rau in Sectorul 1, asa era si in sectorul 5, dar acum se spala, se spala la rigola cu detergent.”, a explicat Piedone.

Primăria sectorului 5 condusă de Cristian Popescu Piedone ar fi  lansat recent o mega licitație de 1 miliard lei pentru amenajarea spațiilor verzi din acest sector. Predecesorul acestuia atribuise, în plină pandemie de covid 19, un contract similar de 880 milioane lei. Mega licitația i-a fost deja contestată la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) de către o companie nemulțumită de modul cum a decurs procedura de atribuire pe care o doresc suspendată.

EXCLUSIV Piedone, despre viaţa la închisoare: „Făceam glume, ca în tabără, le puneam dulceaţă în adidaşi”
Conform datelor de pe pagina de internet seap.ro, unde sunt publicate toate anunțurile privind procedurile de atribuire pe bani publici, acesta este de departe cel mai mare contract atribuit vreodată de Primăria sectorului 5.

Și cel mai mare contract de acest tip atribuit vreodată de o autoritate locală sau centrală.

“Sectorul 5 al Muncipiului București, în calitate de Autoritatea Contractantă, dorește să încheie un acord cadru, pe o perioadă de 48 luni, cu maximum 10 operatori economici, având ca obiect „Amenajarea, întretinerea și modernizarea spațiilor verzi aparținând domeniului public al Sectorului 5 al Municipiului Bucuresti”. se arată în anunțul de participare publicat pe pagina de internet seap.ro.

Piedone îi răspunde şi lui Florentin Pandele: Îl trimit să vorbească cu nevastă-mea

Cristian Popescu Piedone, edilul de la Sectorul 5, a vorbit, luni seara, la România Tv despre alegerile locale din București. Primarul a fost întrebat dacă ar merge la o confruntare cu Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, și a dat un răspuns pe măsură.

„Îl trimit să vorbească cu nevastă-mea. De ce merg la o confruntare cu el? Ce, el candidează la București. Eu mă lupt cu Gabriela Firea. dacă vrea, îl trimit să vorbească cu nevastă-mea, că ea e șoția candidatului Piedone, așa cum și el e soțul candidatei Firea”, a spus Piedone, care candidează la primăria Capitalei din partea PUSL.