Cristian Popescu Piedone, hotărât să meargă înainte cu candidatura la Primăria Capitalei. Mesaj pentru Ciucă şi Ciolacu: „Le-am solicitat, dacă vor ca acest București să fie salvat, să mă sprijine”

Cristian Popescu Piedone e hotărât să meargă înainte cu candidatura la Primăria Capitalei.

29 feb. 2024, 23:48
Cristian Popescu Piedone, hotărât să meargă înainte cu candidatura la Primăria Capitalei. Mesaj pentru Ciucă şi Ciolacu: „Le-am solicitat, dacă vor ca acest București să fie salvat, să mă sprijine”

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, le-a transmis câte un mesaj lui Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu.

„Le-aș da un sfat. Sunt președintele Partidului Puterii Umaniste, social-liberale. Le-am solicitat dacă vor ca acest București să fie salvat, nu de Salvați Bucureștiul – Nicușor Dan, să salveze București gratuit mă ofer să mă sprijine. Cu sau fără sprijinul lor eu voi merge la Capitală și vă garantez că voi câștiga”, a spus Piedone, joi seară, la Antena 3 CNN.

Cristian Popescu Piedone, hotărât să meargă înainte cu candidatura la Primăria Capitalei

Piedone a spus că e convins că ar putea face o schimbare în bine la nivelul Bucureștiului.

Citește și Silvestru Șoșoacă, despre conexiunile Dianei Șoșoacă cu Rusia. ”Vrea să fie luată în seamă! Este capabilă de orice. Ea nu mă mai ascultă de foarte multă vreme”

„Eu le ofer astăzi șansa de a câștiga Capitala pentru a susține viitorul președinte al României. Pe mine nu mă interesează. Este apogeoul carierei mele şi mă voi opri aici”, a precizat Piedone.

Primarul Sectorului 5 a mai spus că va da în judecată ANI pentru „manipularea intenției de vot”. El spune că nu renunță la candidatura sa la Primăria Capitalei.

„Pentru toți securiștii care lucrează împotriva poporului, eu, Piedone, anunț: Dau în judecată ANI că mi-a îngrădit dreptul la apărare, după ce a anunțat public raportul privind presupusul conflict de interese înainte de a-mi comunica personal decizia! Dau în judecată ANI pentru manipularea intenției de vot, în condițiile în care raportul a fost fabricat imediat după ce mi-am anunțat candidatura la funcția de primar al Capitalei”, a scris el pe Facebook.

Piedone a spus că nu vrea sub nicio formă să renunțe la candidatura pentru funcția de primar general al Capitalei.

Citește și Rareș Bogdan, despre strategia PNL pentru Primăria Capitalei: ‘Un candidat PSD riscă, în cazul votanţilor PNL, să îi trimită în braţele lui Nicușor Dan!’

„Hoții țării să știe următoarele. Dosarele, pușcăria și securitatea voastră nu mă sperie. Cristian Popescu Piedone candidează la funcția de primar al Capitalei! Deputatul Vlad Popescu Piedone (fiul său – n.r.) candidează la funcția de primar al Sectorului 5”, încheie Piedone.

Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat starea de conflict de interese în cazul primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.