Silvestru Șoșoacă, despre conexiunile Dianei Șoșoacă cu Rusia. ”Vrea să fie luată în seamă! Este capabilă de orice. Ea nu mă mai ascultă de foarte multă vreme”

Silvestru Șoșoacă a făcut noi declarații despre legăturile senatoarei Diana Șoșoacă cu Rusia! Vezi mai jos toate detaliile.

29 feb. 2024, 16:55
Silvestru Șoșoacă, despre conexiunile Dianei Șoșoacă cu Rusia. ”Vrea să fie luată în seamă! Este capabilă de orice. Ea nu mă mai ascultă de foarte multă vreme”

Silvestru Șoșoacă, soțul controversatei politiciene Diana Șoșoacă, a făcut câteva declarații cu privire la presupusele conexiuni dintre soția sa și diplomația rusă.

Citește și Diana Şoşoacă, despre atragerea ţării noastre în război: „Ce se întâmplă în Transnistria va obliga România să ia o decizie”

Întrebat care sunt legăturile Dianei Șoșoacă cu Ambasada Rusiei de la București, soțul Dianei Șoșoacă a spus:

„Nu are nicio legătură. Diana a hotărât că trebuie să salvăm obrazul României pentru că diplomația noastră își încheiase relația cu un vecin de-al nostru mare și am hotărât că ar trebui să păstrăm o punte între noi, Statul Român și a profitat Diana de o invitație trimisă pe Cabinet Senatorial, așa cum vin la majoritatea oamenilor politici, de a participa la una dintre recepțiile Ambasadei Ruse.

Am profitat de asta și am legat o punte și a fost foarte bine, dar momentul acela a trecut. Nu mai era cazul, din punctul de vedere ar PR-ului, să mai mergem încă o dată. Nu avea niciun rost. Ne pierdeam încrederea, presa ne-a dat destule bobârnace în perioada aceea, poate meritate, poate nu. Eu zic nemeritate”.

”Vrea să fie luată în seamă”

Întrebat de înregistrarea care a ajuns în mediul public, în care el spune că anumiți oameni din partidul AUR spală bani pentru mafia din Tiraspol, Silvestru a spus:

„Din contră, este vorba de o altă explicație. Diana nu mă mai asculta de foarte multă vreme. Este posibil ca ea să aibă înțelegeri de care eu să nu știu. Să aibă înțelegeri chiar cu PSD-ul și eu să nu știu. În anul electoral nu se fac despărțiri de familie, nu se împarte partidul în două. Înseamnă că Diana dă un semnal cuiva că ea nu va conta din punct de vedere electoral anul acesta. Cred că nu va candida la președenția României sau dacă va candida, va fi de formă”, conform Antena3.ro.

Acesta a mai fost întrebat și cum ar caracteriza episodul cu plicul primit de doamna Ivanovici.

„Cred că și-a trimis-o singură, într-un fel sau altul. Dacă ar fi fost surprinsă de acest eveniment, ar fi țipat de s-ar fi uitat lumea de la Polul Nord, la Polul Sud și știa toată planeta. Reacția ei a fost destul de moale, parcă se aștepta. O fi fost zahăr, poate nu mai e zahăr la Senat”, a mai declarat Silvestru Șoșoacă.

Citește și Probleme de familie: Diana Şoşoacă, desfiinţată de soţ, după ce l-a exclus din partid. „Nu pot accepta acţiunile ei abuzive”

Întrebat de către senatorul Daniel Zamfir dacă este adevărat că îl susține pe Președintele Rusiei, Vladimir Putin, soțul Dianei Șoșoacă a spus:

„Bravează! Vrea să fie luată în seamă. Dacă nu se vorbește despre ea, nu există. În momentul în care nu e băgată în seamă e capabilă să facă orice”, a mai precizat Silvestru Șoșoacă.