Cristian Popescu Piedone, ironie către Nicușor Dan: „De câte ori îți văd câte o laudativă de campanie, îmi provoci milă”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a lansat mai multe ironii la adresa lui Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei. Într-o postare pe Facebook, Piedone pune la îndoială capacitatea de exercițiu a edilului general.

02 apr. 2024, 12:32
Cristian Popescu Piedone, ironie către Nicușor Dan: „De câte ori îți văd câte o laudativă de campanie, îmi provoci milă”
Cristian Popescu Piedone, ironie către Nicușor Dan: „De câte ori îți văd câte o laudativă de campanie, îmi provoci milă”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a devenit ironic la adresa lui Nicusor Dan pe internet. Într-o postare pe Facebook, acesta lansează ironii acide la adresa lui Nicusor Dan și a administrației sale.

Citește și: EXCLUSIV Piedone se uită în farfuria contracandidaţilor: „Eu cred că domnul Cîrstoiu n-a mai mâncat un mic… doar de poză, a înghițit așa”

Cristian Popescu Piedone, ironie către Nicușor Dan

Cristian Popescu Piedone a început atacurile la adresa lui Nicușor Dan.

„Nicule, de câte ori îți văd câte o laudativă de campanie, îmi provoci milă! Mi te imaginez implorându-l pe fotograf să-ți pună mâneci la tricou, din photoshop, să pari și tu om în tablou”, a scris Piedone pe Facebook.

Criticile lui Piedone merg mai departe, sugerând că primarul a pierdut vremea în loc să realizeze ceva semnificativ.

„Dacă ai sforăit în bocanci, trei ani și jumătate, ce realizări edilitare să ai, Nicușoare?! Cu ce trofee personale vrei să te pozezi, dacă abia acum ai descoperit cum arată arcul? Bagi capul în pozele altora, pacălitorule?! Te pozezi cu trofeele Gabrielei Firea, pe care o tot bodogănești de mama focului! Nu conștientizezi că în oraș chiar sunt destui oameni care cunosc adevarul curat? Te lauzi că ai adus autobuze și tramvaie noi în oraș? Ia mergi prin birourile primăriei și întreabă așa: Este adevărat că Gabriela Firea a contractat 550 de autobuze și 100 de tramvaie? Sunt sigur că ți se va răspunde scurt: DA! Știi cum faci? Unul comandă și plătește, altul așteaptă curierul și se pozează cu marfa”, a mai menționat Piedone.

În final, primarul Sectorului 5 promite să-l pedepsească pe Nicușor Dan pentru „mojiciile electorale livrate fără nicio jenă bucureștenilor”.

„Ca să te pedepsesc pentru mojiciile electorale livrate fără nicio jenă bucureștenilor, o să te stresez frecvent cu adevărul pur pe care-l omiți! Ai sărit de la “combinări” la “combinații”! Adică, minți”, a mai scris Piedone pe Facebook.

Citește și: Piedone lămurește situația angajării la primărie a nepoților săi: „Dacă e din a 17-a rudă, nu e de gradul 1. Cu cine să lucrez? Cu trădători?”