Cristian Popescu Piedone, mesaj pentru alegători după ce i s-a respins definitiv candidatura

Cristian Popescu Piedone a transmis un mesaj alegătorilor din Sectorul 4, după ce Tribunalul Bucureşti i-a respins definitiv candidatura la primărie. Piedone spune că va rămâne "doar primarul de suflet" al locuitorilor din Sectorul 4 şi că va veghea ca lucrurile începute de el să fie continuate.

RomaniaTV.net
28 apr. 2016, 19:55
Cristian Popescu Piedone, mesaj pentru alegători după ce i s-a respins definitiv candidatura

„De astazi, voi ramane doar primarul de suflet al locuitorilor Sectorului 4 si primarul familie mele, intrucat justitia a decis ca nu pot candida, din cauza unui viciu de procedura al partidului pe care l-am ales in graba sa il reprezint. Respect aceasta decizie, insa nu renunt.

Va sunt dator Dvs, celor care m-ati sustinut, sa merg mai departe, sa va pot privi in ochi si dupa 5 iunie, pentru ca v-ati pus increderea in mine. Imi sunt dator mie, pentru munca mea din ultimii opt ani, pentru sutele de nopti si de zile petrecute pe strazile sectorului, sa nu stau deoparte.

Sunt nascut si crescut in Sectorul 4, voi trai aici toata viata, copiii mei traiesc aici, si pentru ei, precum si pentru copiii si nepotii Dvs, atat cat imi mai sta in putere, trebuie sa lupt.

Singurul mod in care mai pot face ceva pentru sectorul nostru si oamenii din el este sa ne asiguram, IMPREUNA, ca vom alege un primar care sa se puna in slujba lor, asa cum mi-am dat silinta sa fac si eu.

Inca o data, va multumesc pentru ca mi-ati acordat onoarea de a va sluji!”, a scris Cristian Popescu Piedone pe pagina sa de Facebook.