Cristian Popescu Piedone, mutat de la Rahova. Fostul primar s-a apucat de scris o carte după Colectiv

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 5 din Capitală condamnat la patru ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu pentru tragedia de la Colectiv, va fi mutat de la Penitenciarul Rahova.

05 iul. 2022, 10:42
Cristian Popescu Piedone, mutat de la Rahova. Fostul primar s-a apucat de scris o carte după Colectiv
Primul mesaj din puşcărie al lui Piedone

Cristian Popescu Piedone va fi mutat din Penitenciarul Rahova, unde a fost încarcerat imediat după condamnarea la 4 ani de închisoare în dosarul Colectiv.

Citeşte şi: Piedone a câștigat procesul din închisoare! Ce a decis instanţa şi ce trebuie să facă statul român

Piedone a anunţat, într-o postare pe Facebook, că va fi transferat de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Jilava. „Trece vremea… Trece și ne lasă urme de calendar în suflet și-n chip și-n oase…
Mâine, poimâine ceasul va bate de două luni trecute aici, în pușcărie. Caut să mă obișnuiesc cu locul, cu patul, cu peisajul, cu pereții. Aștept vizitele familiei și mă bucur de clipele cu ei. Îmi revad anii scurși, mi-i imaginez pe cei care or mai fi în tolba vieții… (…)

Peste vreo două săptămâni, voi fi transferat la Penitenciarul Jilava! Vă rog să-mi scrieți, așadar, la adresa urmatoare: Penitenciarul Jilava, Str. Sabarului, Nr. 1.
Să nu vă supărați că nu vă răspund tuturor celor care-mi scrieți! Sunteți mulți și vă mulțumesc!”, a scris Piedone.

Citeşte şi: Piedone vrea să iasă din închisoare. Fostul primar, cale extraordinară de atac în cazul condamnării în Dosarul Colectiv

Cristian Popescu Piedone a mărturisit că în închisoare s-a apucat de scris o carte.

„Mă bucur de fiecare literă descoperită în scrisorile pe care mi le trimiteți. Sunt mai puternic cu fiecare vorbă bună pe care o primesc. (…) Toate scrisorile își vor găsi locul într-o carte la care am început să lucrez!”, a anunţat Cristian Popescu Piedone.