Cristian Popescu Piedone o angajează pe Oana Zăvoranu la Primăria Sectorului 5! Ce funcţie va avea vedeta

Cristian Popescu Piedone o angajează pe Oana Zăvoranu la Primăria Sectorului 5.

09 nov. 2021, 16:56
Cristian Popescu Piedone o angajează pe Oana Zăvoranu la Primăria Sectorului 5! Ce funcţie va avea vedeta

Cum a aflat că va fi angajat public, Oana Zăvoranu şi-a anunţat fanii de pe Facebook şi Instagram că va Piedone va fi şeful ei. Vedeta a scris în descrierea fotografiei postate: „În vizită la viitorul meu ȘEF”.

Oana Zăvoranu va fi noul director de Comunicare al Primăriei Sectorului 5.

Comentariile internauţilor nu au întârziat să apară. „Când vreodată o sa ai tu șef?”, „Un om la fel de bun, sincer și drept ca și tine..”, „Nu merita asa subalterna!”, au scris urmăritorii ei.

Citeşte şi Oana Zăvoranu a câștigat procesul cu Luis Lazarus. Trebuie să primească 15.000 de euro!

Cristian Popescu Piedone, show în miez de noapte cu angajaţii primăriei: „Bă, directore, te-a făcut mămica ta director? Du-te, bă, să te ia barza înapoi!”

Primarul sectorului 5 nu se dezminte. Ca în vremurile când se ocupa cu Protecţia Consumatorului, Piedone a vizitat, acum două luni, parcurile în miez de noapte pentru a vedea cât sunt de îngrijite.

Primarul Cristian Popescu Piedone a făcut un adevărat spectacol cu zeci de locuitori, în plină stradă, și prin parcurile din Sectorul 5. Cu o stație de emisie-recepție în mână, edilul a sunat mobilizarea oamenilor din subordine sub pretextul că nu și-au făcut treaba.

Însoțit de o persoană din anturajul său care îi filma la fiecare pas prestația, Piedone a început o verificare a parcurilor din sector. Fiecare observație pe care o făcea era transmisă prin stație oamenilor din primărie. De menționat că totul se întâmpla după căderea întunericului, așadar cel mai probabil după ora 20.00.

“De când nu e cosită iarba asta, bă? Trebuie să vin eu noaptea să văd că nu se cosește? Acum, toată lumea! Faceți noapte albă, dimineață vreau toate parcurile cosite. Voi, luați-vă coase din Dedeman de unde vă duceți să le luați! Acum! O să trec să văd. Dimineață, sunt cosite, ați înțeles? Ce umărești, băi, Denis? Ce urmăriți voi, directori, viceprimari? Mersul trenurilor, ce urmăriți? Carul mare, ce urmăriți? Acum toată lumea, din casă, de la masă, de unde sunteți, cu coasele în mână! În noaptea asta stați pe străzi de nebuni”, a strigat Cristian Popescu Piedone în microfonul stației pe care o purta după el.