Cristian Popescu Piedone s-a întâlnit pe stradă cu un fost coleg pușcăriaș. „Unde-ai fost, tati, ia zi!”; „Pe a 4-a la Jilava”. „Cine era planton acolo?”

Primarul Sectorului 5, Cristin Popescu Piedone, s-a întâlnit pe stradă cu un fost coleg de pușcărie de la Jilava.

04 iul. 2023, 20:52
Cristian Popescu Piedone s-a întâlnit pe stradă cu un fost coleg pușcăriaș. „Unde-ai fost, tati, ia zi!”; „Pe a 4-a la Jilava”. „Cine era planton acolo?”

Cristian Popescu Piedone nu se aștepta la întâlnirea cu fostul său coleg de închisoare. Cei doi au purtat un scurt dialog pe stradă. Primarul l-a întrebat pe ce secție a fost închis: ”Unde ai fost tată? Pe a patra la Jilava? Cine era planton acolo?”.

Citește și Piedone, din nou în stradă după ce și-a reluat fotoliul de primar: ”Am început să mă iau la trântă cu lenea, cu minciuna și cu nesimțirea!”

După ce tânărul i-a răspuns, Piedone i-a replicat ”Te-ai integrat mai faci porstii?. Stai aicea. Bine că știu că ești pușcăriaș de-al meu”.

Fostul primar al Sectorului 5 a fost eliberat în data de 21 iunie 2023, după ce judecătorii i-au admis o cale extraordinară de atac în dosarul Colectiv.

Vezi întâlnirea dintre Piedone și fostul coleg din închisoare la minutul 17.15:

Piedone a fost condamnat anul trecut, în 12 mai, de Curtea de Apel București la patru ani de închisoare pentru abuz în serviciu. Pedeapsa a fost scăzută la jumătate față de condamnarea inițială de opt ani și 6 luni de închisoare, cât primise la Tribunalul București.

Citește și Emoționant! Primarul Piedone și bunica cu zarzavaturi, revedere cu lacrimi și îmbrățișări: „M-am simțit dator să-i mulțumesc”

Piedone a fost acuzat că a semnat acordurile şi autorizaţiile de funcţionare a clubului Colectiv într-o modalitate care a încălcat prevederile legale referitoare la securitatea la incendiu, inclusiv prin aceea că nu au fost respectate dispoziţiile privind controlul după emiterea autorizaţiilor.