Emoționant! Primarul Piedone și bunica cu zarzavaturi, revedere cu lacrimi și îmbrățișări: „M-am simțit dator să-i mulțumesc” (VIDEO)

Atenție, imagini foarte emoționante: Cristian Popescu Piedone a fost primit ca un zeu de locuitorii Bucureștiului, după ieșirea din închisoare. Celebrul politician a fost îmbrățișat și pupat de cetățeni, care-și pun mari speranțe în primar. Unii speră ca „Piedone-Gospodarul" să candideze chiar la Primăria Capitalei, pentru a-i lua locul lui Nicușor Dan. 

30 iun. 2023, 11:36
Emoționant! Primarul Piedone și bunica cu zarzavaturi, revedere cu lacrimi și îmbrățișări: „M-am simțit dator să-i mulțumesc” (VIDEO)

Printre cei care au plâns de bucurie în momentul în care l-au văzut pe primarul Piedone s-a numărat bunica amărâtă care a primit tarabă pentru comercializarea zarzavatului la comanda celebrului primar, stabilit de justiție ca fiind închis pe nedrept.

Mai precis, zilele trecute, primarul Sectorului 5 a ieșit pe străzi, în calitate de primar „reînscăunat” după „vacanța de un an de zile”. Piedone a poposit în Piața Rahova, unde s-a întâlnit cu tanti Maria.

„Ce să fac? Uite, am venit din concediu”, a răspuns Piedone.

Femeia s-a apucat de plâns. Piedone și fiul său au venit la ea cu câte un buchet imens de flori. Cei doi au schimbat câteva vorbe cu femeia și au trimis-o să se relaxeze, acasă, după ce i-au cumpărat toată marfa, pentru 300 de lei.

Primarul și fiul său au plătit dublu față de valoarea mării. Bătrânica vindea legătura de pătrunjel cu doar 1,5 lei.

Primarul Cristian Piedone a revenit în forță. Potențial candidat la Primăria Capitalei

Piedone a revenit cu impresii „la cald”, după întâlnirea emoționantă.

„Zi plină de lucru, ca după… ‘concediu’. După-amiază, m-am întâlnit cu băiatul și mi-am permis puțină recreație.

Că Vlad a văzut-o în ultima vreme. Eu însă… deloc, de când m-au încătușat! Am găsit-o în ploaie… Zgribulită…

Cu verdețurile ei din bătătură, cu povara anilor, cu bolile, cu lipsurile toate…

În felul meu… M-am simțit dator să-i mulțumesc, că din puținul său, într-o zi, mi-a trimis zarzavaturi la închisoare! Și mi-am făcut salată de vitamine.

Să ne fii sănătoasă, mamă Maria! Dumnezeu să te aibă în paza sa, om bun!

Cu dragoste nemarginită, ai tăi băieți Piedone, Vlad și Cristian”, a scris primarul pe pagina sa de Facebook.

Primarul Piedone este NEVINOVAT de producerea tragediei de la Clubul Colectiv, potrivit justiției din România. VEZI AICI decizia definitivă.