Cristian Popescu Piedone va deszăpezi personal sectorul 5. Edilul a testat sărăriţa: „Aceasta va fi mașina mea de serviciu în iarna asta”

Cel mai implicat edil bucureştean, care e permanent în mijlocul angajaţilor şi al oamenilor din sector, nu are de gând să se dezică nici iarna asta. Piedone anunţă că va participa personal la deszăpezirea sectorului pe care-l administrează.

16 nov. 2021, 00:41
Cristian Popescu Piedone va deszăpezi personal sectorul 5. Edilul a testat sărăriţa: „Aceasta va fi mașina mea de serviciu în iarna asta”

Cristian Popescu Piedone va deszăpezi personal sectorul 5. Primarul a verificat deja utilajele din dotarea operatorului de salubritate, dar și nivelul de pregătire al personalului SC Salubrizare Sector 5 SA. Piedone a testat deja sărărița, utilaj la volanul căruia se va afla iarna aceasta pentru a curăţa zăpada din sector.

Cristian Popescu Piedone va deszăpezi personal sectorul 5. Iarna asta, va fi la volanul sărăriţei

Aceasta va fi mașina mea de serviciu în iarna asta. Va fi numită pisica neagră, cu care voi ieși pe teren la deszăpezire. Suntem pregătiți pentru orice fel de problemă s-ar ivi. Am acoperit inclusiv străzile secundare unde aveam plângeri repetate. Aveam utilaje pe marile bulevarde, s-a făcut un efort și avem, de astăzi, și pentru străzile secundare. Inclusiv pentru trotuare avem brigadă de freze.

Citeste si Cristian Popescu Piedone o angajează pe Oana Zăvoranu la Primăria Sectorului 5! Ce funcţie va avea vedeta

Pe scurt, sunt mulțumit de ceea ce am văzut. Evolutiv și calitativ ne-am îmbunătățit prestația. Am găsit ceva ce nu funcționa, sper să putem demonstra că noi vom surprinde iarna și nu iarna pe noi”, a declarat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone la primul comandament de iarnă din acest sezon.

Cristian Popescu Piedone va deszăpezi personal sectorul 5

Edilul a precizat că cele 50 de utilaje de deszăpezire care vor curăţa străzile din sector în această iară vor fi organizate în funcție de necesități, după cum urmează:

– Urgența 0: utilaje care acționează pe poduri, rampe și pante

– Urgența 1: utilaje care acționează pe bulevarde și stații STB

– Urgența 2: utilaje care acționează pe străzi secundare

– Urgența 3: transport zăpadă, platforme pentru intervenții echipate cu material antiderapant, lopeți și spărgătoare de gheață.

În acest sezon, compania de salubrizare care operează în sectorul 5 are pregătite peste 800 de tone de material antiderapant, 8.000 kg de soluție antiîngheț pentru șosele. Operatorul va scoate pe teren 160 de lucrători și 20 de coordonatori care vor asigura permanența serviciului 24/24.

Citeste si Clotilde Armand anunţă că a ajuns la un acord pe şase luni cu Romprest pentru tarifele şi programul salubrizării. Deszăpezirea urmează să fie negociată