Cristian Popescu Piedone vrea salarii compensatorii pentru timpul petrecut în închisoare: ”Voi cere despăgubiri de la domnii judecători, direct, pe cale civilă”

Cristian Popescu Piedone spune că i-a iertat pe judecătorii care au decis încarcerrarea sa, dar nu i-a uitat. Astfel, el a admis că, deși era mulțumit, inițial, cu ideea de a primi salarii compensatorii pentru perioada petrecută în închisoare, el va cere depăgubiri direct de la judecători, pe cale civilă.
Irina Dumitrescu
06 iul. 2023, 23:44
Cristian Popescu Piedone vrea salarii compensatorii pentru timpul petrecut în închisoare: ”Voi cere despăgubiri de la domnii judecători, direct, pe cale civilă”

Cristian Piedone a precizat că, din momentul eliberării a tot fost întrebat despre posibilele despăgubiri pe care ar putea să le ceară din partea statului român. El a explicat că nu are de gând să dea în judecată statul român, dar s-ar mulțumi să obțină salarii compensatorii pentru perioada petrecută în închisoare.

”Eu, ca persoană, îi iert pe judecători, dar nu-i uit. Am și spus că nu voi cere despăgubiri. Ce sa fac? Ce să îmi dea statul, bani? Ce să fac cu banii? Mulțumesc dacă îmi va da salariile compensatorii pentru un an și o lună”, a explicat Piedone, într-un interviu acordat pe TikTok.

Citește și  Decizie în cazul fraților Tate, din partea Justiției române. Lovitură pentru controversații milionari

@onrecordpodcast Interviu fulminant cu primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, dupa eliberarea sa din infernul de la Rahova si Jilava. La “Dezbateri cu Razvan Savaliuc”- www.luju.ro @Cristian Popescu Piedone ♬ sunet original – 𝕆𝕟ℝ𝕖𝕔𝕠𝕣𝕕 🎙️

Piedone a susținut, însă, că a fost convins de avocatul Adelin David să meargă mai departe cu demersul său, astfel încât a decis, la insistențele acestuia să solicite despăgubiri, dar nu de la statul român, ci direct de la judecătorii care l-au trimis în spatele gratiilor.

”Eu o să cer despăgubiri de la domnii judecători, direct.pe cale civilă, iar dacă justiția este dreaptă și se va pronunța până la sfârșit, în expunerea domnului avocat se va spune clar: toți banii care vor fi obținuți vor fi folosiți pentru a se construi o grădiniță, un after-school, în funcție de bani. Și ăsta să fie un simbol al nevinovăției!”, a explicat Piedone.

Citește și  Gregorian Bivolaru, o nouă victorie împotriva statului român. Instanța a decis să primească 50.000 de euro, daune morale

Piedone a fost eliberat din închisoare la finalul lunii trecute, după ce a stat după gratii timp de un an și o lună.  Curtea Supremă a decis atunci achitarea fostului primar de la Sectorul 4. Mai mult, după eliberare el și-a preluat și funcția de primar al Sectorului 5 din București.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
I se spune ”țara cavalerilor”. Statul cu două limbi oficiale care se află în inima mării
Capital.ro
Se confiscă banii în România. Vin direct la tine acasă și te verifică
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Cadoul pe care Ceaușescu l-a făcut românilor. A devenit o mină de aur după zeci de ani
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Lege pentru permisul de conducere. Românii care au primit strict interzis. Nu-l vor obține niciodată
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Via dell’Amore din Cinque Terre se redeschide după 12 ani
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!