Cristian Preda a refuzat candidatura la Sectorul 4. Nu pot fi secundul lui Prigoană

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că PDL Bucureşti i-a propus să candideze la Primăria Sectorului 4, dar că a refuzat, cu atât mai mult cu cât nu poate fi "secundul lui Prigoană", şi a exprimat disponibilitatea de a candida la Primăria Capitalei.

RomaniaTV.net
31 mart. 2012, 10:33
Cristian Preda a refuzat candidatura la Sectorul 4. Nu pot fi secundul lui Prigoană

„Am refuzat să fiu pompier pentru incendiul creat de UNPR în Sectorul 4, cu atât mai mult cu cât nu pot să fiu secundul lui Prigoană, care a cerut excluderea mea din partid”, a spus Preda, potrivit Mediafax.

El a precizat că a exprimat disponibilitatea de a candida la Primăria Capitalei.

Întrebat ce răspuns a primit din partea conducerii PDL Bucureşti la această propunere, Cristian Preda a răspuns: „Se analizează”.

Anterior, surse din partid declaraseră pentru Mediafax că PDL i-a propus europarlamentarului Cristian Preda să candideze la Primăria Sectorului 4 la alegerile din 10 iunie, numele său fiind luat în calcul de către democrat-liberali şi pentru Primăria Capitalei.

Liderii PDL Bucureşti s-au reunit, sâmbătă la prânz, în şedinţa Biroului Permanent al organizaţiei.

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a convocat şedinţa, tema discuţiilor fiind legată de stabilirea candidaţilor pentru alegerile locale din 10 iunie.

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, sâmbătă, la intrarea în sediul PDL Bucureşti, că va propune Biroului Permanent al organizaţiei ca partidul să se prezinte în alegerile locale de la Capitală pe liste proprii şi cu candidaţi proprii.