Cristian Preda, după ce „mâna dreapta” a lui Baconschi a plecat la PNL: E un semn de CRIZĂ în PMP

Cristian Preda, europarlamentar PMP, consideră că plecarea lui Sergiu Diacomatu, "mâna dreaptă" a lui Teodor Baconschi, la PNL este " un semn de criză".

16 iul. 2014, 12:48
Cristian Preda, după ce „mâna dreapta” a lui Baconschi a plecat la PNL: E un semn de CRIZĂ în PMP

Sergiu Diacomatu a plecat din PMP şi s-a înscris în PNL, fiind numit preşedinte interimar al filialei Sector 1.

Sergiu Diacomatu a fost mâna dreaptă a lui Teodor Baconschi în organizația PMP din sectorul 1. Date fiind rezultatele foarte bune în alegerile europene, el a fost ales acum o lună secretar general adjunct al partidului. Azi a plecat la PNL, cu tot cu structura pe care s-a bazat PMP. Abandonul unui responsabil politic cu rezultate electorale foarte bune e un semn de criză. Vom discuta vineri la PMP despre toate astea, în reuniunea Colegiului Național, care are loc la Sinaia, de la ora 16„, comentează Cristian Preda, pe blog.

Sergiu Diacomatu, fost membru PMP, a fost validat, marţi, de Delegaţia Permanentă a PNL în funcţia de preşedinte interimar al filialei Sector 1, la propunerea vicepreşedintelui Teodor Atanasiu.

Teodor Atanasiu, vicepreşedinte PNL cu atribuţii în coordonarea organizaţiei Bucureşti, a argumentat că din conducerea PNL Sector 1 au plecat foarte mulţi membri din Biroul de conducere, constatându-se că filiala nu mai are practic Birou de conducere.

„Azi am făcut propunerea pentru numirea noului Birou (interimar de conducere a PNL Sector 1 – n.r.) şi o componenţă mai lungă, de 15 membri, care are în frunte pe Sergiu Diacomatu, care va fi preşedintele interimar la Sector 1”, a afirmat vicepreşedintele PNL.

El a precizat că, dacă PDL a decis să şi-i alăture de Andrei Chiliman şi partidul condus de Mihai Răzvan Ungureanu, PNL încearcă să aducă în partid o parte din oamenii de dreapta.

CITEŞTE ŞI ELENA UDREA, ironizată: „N-ar fi mai util pentru societate să-și deschidă o sală de AEROBIC sau un SPA?”