Cristian Preda: Îi cer premierului să nu se mai implice în campania electorală. A denaturat-o complet

Europarlamentarul Cristian Preda, care deschide lista Partidului Mişcarea Populară (PMP) pentru alegerile europarlamentare, a declarat, luni, la Buzău că 'premierul Victor Ponta a denaturat campania electorală', potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
05 mai 2014, 15:28
Cristian Preda: Îi cer premierului să nu se mai implice în campania electorală. A denaturat-o complet

Mai mult, acesta a spus că implicarea lui Ponta ‘frustrează cetăţenii români de dreptul de informare în legătură cu temele europene’.

‘Îi cer primului-ministru să abandoneze prezenţa sa în campania electorală pentru că a denaturat-o complet. Dânsul nu tratează niciun fel de teme europene. A abandonat, practic, guvernarea şi se mulţumeşte să ţină foarte rapid, improvizat şi formal şedinţele de guvern’, a afirmat Cristian Preda.

Acesta îi solicită lui Victor Ponta să nu se mai implice în campania pentru europarlamentare pentru că ‘i-a denaturat complet sensul, frustrând cetăţenii români de dreptul de informare în legătură cu temele europene’.

‘Am apelat la toţi aceşti lideri de liste să organizăm o dezbatere pe teme europene. Toţi aceşti lideri politici sunt cenzuraţi de Victor Ponta care prin atotprezenţa lui mediatică interzice dezbaterea europeană’, a mai spus Preda.