Cristian Preda: Iohannis caută să arate că nu seamănă cu Băsescu. Azi a uitat de asta şi s-a dus la o reuniune a PNL

Europarlamentarul Cristian Preda comentează că, de aproape patru ani, Klaus Iohannis caută să arate că nu seamănă cu Traian Băsescu, însă astăzi a uitat de asta şi s-a dus la o reuniune a PNL.

RomaniaTV.net
04 aug. 2018, 10:04
Cristian Preda: Iohannis caută să arate că nu seamănă cu Băsescu. Azi a uitat de asta şi s-a dus la o reuniune a PNL

„De aproape patru ani, Klaus Iohannis caută să arate că nu seamănă cu Traian Băsescu. Azi a uitat de asta şi s-a dus la o reuniune a PNL. A înţeles că altfel pierde susţinerea pedeliştilor, care începuseră să caute o alternativă pentru 2019”, scrie Cristian Preda pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a participat sâmbătă, la Consiliul Naţional al PNL, unde a rostit un discurs în care a spus că PSD a promis lapte şi miere, dar „un politician pe nume Dragnea şi câţiva acoliţi au pus mâna pe putere” şi o folosesc pentru a scăpa de dosare penale.

Preşedintele a subliniat şi că oameni care îndrăznesc să-şi expună public opinia anti-PSD sunt luaţi în plină zi de Poliţie, ceea ce nu s-a mai întâmplat din anii întunecaţi ai comunismului.

Iohannis le-a cerut liberalilor să fie uniţi în următoarea perioadă, să ţină cont că în opoziţie există partide „bine intenţionate”, alături de societatea civilă, iar PNL este cea mai importantă parte a soluţiei împotriva „acestui stil de conducere iraţională, ireală”, care nu poate continua, scrie news.ro.