Cristian Preda: Nu cred că Traian Băsescu trebuia să meargă la congresul ‪‎PMP

Europarlamentarul Cristian Preda, exclus din PMP, cred că Traian Băsescu nu trebuia să meargă la congresul ‪‎PMP de duminică.

08 feb. 2015, 12:24
Cristian Preda: Nu cred că Traian Băsescu trebuia să meargă la congresul ‪‎PMP

„Nu cred că Traian Băsescu trebuia să meargă la congresul ‪‎PMP‬ ca să smulgă aplauze pentru Elena Udrea, cu câteva ore înainte ca deputații să voteze ridicarea imunității acesteia. Nu cred nici că o alianță cu ‪‎PNȚCD‬ e o soluție pentru partidul condus de Eugen Tomac. Pavelescu și Udrea pot produce doar neîncredere”, a scris Cristian Preda pe pagina sa de Facebook. 

CITEŞTE ŞI TRAIAN BĂSESCU, apariţie-surpriză la Congresul PMP şi discurs ÎNVERŞUNAT: Am decis să REVIN în viaţa publică

Traian Băsescu a participat la Congresul PMP, care are loc, la Palatul Parlamentului. Fostul şef al statului a luat prin surprindere prin venirea sa, în condiţiile în care cei din partid dădeau ca sigur că acesta nu va fi prezent. PMP îşi alege noua conducere, marea absentă de la eveniment fiind Elena Udrea.

Într-un discurs extrem de lung, de aproape o oră, Băsescu a vorbit despre mandatul său, despre justiţie şi corupţie, despre PMP şi Elena Udrea, depre politicieni şi presă şi a lansat acuzaţii extrem de grave.