Cristian Sima era monitorizat de Poliţie de şapte luni

Brokerul Cristian Sima, dispărut de mai multe zile, era monitoritat de Poliţie de mai bine de şapte luni, potrivit unor surse din poliţie citate de România TV. Poliţiştii aveau informaţii despre fraude efectuate de Sima cu banii din conturile unor persoane publice, sume ce erau administrate doar de el.

RomaniaTV.net
12 oct. 2012, 08:21
Cristian Sima era monitorizat de Poliţie de şapte luni

Potrivit surselor din poliţie citate de România TV, Cristian Sima nu a fugit cu banii clienţilor, aşa cum, s-a crezut iniţial, ci a pierdut toţi bani. 

Cristian Sima a dispărut de zece zile, iar clienţii firmei sale de brokeraj spun că au conturile goale.

Două scrisori care îi sunt atribuite brokerului Cristian Sima au fost publicate vineri dimineaţă de Radu Soviani pe blog şi de hotnews.ro. Dacă în prima scrioare atribută lui Sima, brokerul recunoaşte că a pierdut banii clienţilor, în a doua scrisoare Cristian Sima vorbeşte despre cum i-a cunoscut pe unii clienţi şi ce relaţii a avut cu ei. În a doua scrisoare apar nume importante din viaţa politică românească, precum Traian Băsescu şi fostul ministru al Justiţiei Cătălin Predoiu, dar şi nume de jurnalişti cunoscuţi: Robert Turcescu şi Radu Soviani. De asemenea, în scrisoare sunt menţionaţi Tudor Chirilă, Irina Schrotter, Daniel Dăianu, Florian Goldstein, alias Make, Cozmin Guşă, Iulian Fota şi Marie Rose Mociorniţa.

Citeşte şi Noi dezvăluiri atribuite lui Cristian Sima despre clienţii lui

Scrisoare atribuită lui Cristian Sima: Brokerul recunoaşte că a pierdut banii clienţilor