Cristian Ţânţăreanu a ajuns, de URGENŢĂ, la SPITAL după ce i-a recidivat cancerul: „Am chemat PREOTUL. Sunt ÎMPĂCAT”

Cristian Țânțăreanu a ajuns de urgență la spital. Omul de afaceri care locuiește în Corbeanca este ținut pe morfină.  

RomaniaTV.net
21 mart. 2018, 11:33
Cristian Ţânţăreanu a ajuns, de URGENŢĂ, la SPITAL după ce i-a recidivat cancerul: „Am chemat PREOTUL. Sunt ÎMPĂCAT”

Cristian Țânțăreanu se confruntă cu o situaţie complicată după ce cancerul i-a recidivat. Omul de afaceri a ajuns la spital de urgenţă. Ţânţăreanu este pregătit pentru ce e mai rău, chemând deja preotul.

Tânţăreanu a spus că a început tratamentul cu morfină. “Nu pot să spun că fac prea bine. Sunt internat. E greu să spun. Cred că m-au ajuns blestemele. Nu mă simt prea bine. Nu sunt foarte optimişti medicii în privinţa mea. Am avut o ruptură de tendon, a recidivat, s-a mai rupt o dată, e o tumoare, s-a complicat treaba. A recidivat cancerul. Acum a plecat familia de aici.

Eu sunt împăcat. Se întâmplă şi la case mai mari. A fost şi un preot. Sunt mulţumit. Nevastă-mea a găsit pe cineva care va prelua toată agoniseala mea şi se va ocupa de ce avem. Nevastă-mea a rămas aici într-o rezervă, în caz că se întâmplă ceva. Acum am luat morfină şi am un tonus mai bun. Nici eu nu mai ştiu ce e adevărat. Tot în spital sunt”, scrie  EVZ

În anul 2011, omul de afaceri a fost diagnosticat cu cancer la colon. După o perioadă în care s-a simțit foarte bine, problemele par acum destul de grave.

Cristian Ţânţăreanu: „Am învins cancerul şi am liber la băutură şi la sex”


loading...