Cristian Ţânţăreanu, acuzat de dezastru ecologic. Omul de afaceri răspunde cu o replică spumoasă

Cristian Ţânţăreanu este acuzat că a transformat Lacul Corbeanca într-un focar de infecţie. Localnicii comunei susţin că firma omului de afaceri deversează dejecţiile şi apa menajeră din Paradisul Verde direct în lac. Pe de altă parte, Cristian Ţânţăreanu a dezminţit acuzaţiile. Acesta a declarat pentru România TV că Paradisul Verde este cea mai ecologică localitate, iar afirmaţiile sunt false.

RomaniaTV.net
27 oct. 2012, 10:56
Cristian Ţânţăreanu, acuzat de dezastru ecologic. Omul de afaceri răspunde cu o replică spumoasă

Lacul din Corbeanca, situat în apropierea Capitalei, s-a transformat într-un adevărat dezastru ecologic. Potrivit adevarul.ro, localnicii, care acum se tem pentru sănătatea lor, dau vina pe concesionarul terenului: nimeni altul decât omul de afaceri Cristian Ţânţăreanu. 

Sorin Bonciu, unul dintre localnici susţine că i-a trimis chiar şi o scrisoare deschisă ministrului Agriculturii, Daniel Constantin. „Deversările de dejecţii şi apă menajeră din ultimii ani au transformat zona lacului Corbeanca într-un focar de infecţie, care pune în pericol atât mediul înconjurător, cât şi sănătatea populaţiei din zonă„, se arată în scrisoarea publicată de adevarul.ro. 

Pe de altă parte, Cristian Ţânţăreanu susţine exact contrariul: Paradisul Verde este cea mai ecologică localitate. „Localnicii nemulţumiţi… e de fapt unul singur. Din cei patru au rămas 3, Luca şi Matei, a rămas 1: Sorin Bonciu. Nu există o localitate mai ecologică decât Paradisul Verde. Eu am staţie de epurare, am toate controalele. Toate vin lunar. Am rezultatele în scris de la apă, de la calitatea peştelui, de la calitatea apei. Suntem puţinii din România, ca localitate, care deversăm organizat, civilizat„, a declarat Cristian Ţânţăreanu pentru România TV.