Cristian Ţânţăreanu, mărturisiri despre lupta cu Covid-19. Cum se simte la o lună de la externare VIDEO

Cristian Țânțăreanu, 77 de ani, a fost infectat cu COVID-19 şi a fost internat timp de o săptămână la Spitalul "Matei Balș" din Capitală, după ce starea lui începuse să se înrăutățească. Milionarul de la Corbeanca a povestit cum se simte acum, la o lună după ce s-a vindecat.

17 nov. 2021, 10:20
Cristian Ţânţăreanu, mărturisiri despre lupta cu Covid-19. Cum se simte la o lună de la externare VIDEO

Cristian Ţânţăreanu, mărturisiri despre lupta cu Covid-19. Milionarul era vaccinat cu două doze şi se pregătea pentru a treia. Acum urmează un tratament pentru a se vindeca complet.

Cristian Ţânţăreanu, mărturisiri despre lupta cu Covid-19

„Mă bucur că mă caută televiziunile, e luptă mare, care ajunge să-mi ia ultimul interviu! Ştiu că sunt pregătit pentru ultimul drum şi atunci e luptă, care spune uite, cu două ore înainte de a-şi da duhul am vorbit cu el! Dar, mai aveţi de aşteptat”, a glumit Cristian Ţânţăreanu la emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

Cine va moşteni averea lui Cristian Țânțăreanu de aproape 30 de milioane de euro. Excentricul afacerist de la Corbeanca are testamentul deja făcut

Milionarul a vorbit şi despre experienţa trecerii prin boală. „Atunci a fost rău de tot, acum e bine! Eu cred că sunt mai bine ca înainte. Acolo m-am cam chinuit vreo trei săptămâni. Am avut oxigen, dar în cameră… Soţia a fost mai bine, a avut grijă de mine. Am analizele bune, am slăbit vreo 6 kilograme”, a spus Cristian Ţânţăreanu. „Am vrut să fac şi eu camera barica, e una bună la Constanţa, noroc că am sunat şi mi-a spus că nu pot, că nu e doctorul, ca trebuie analize, şi după patru zile am respirat mai bine şi am renunţat”, a mai precizat afaceristul din Corbeanca.

Acum, acesta se pregăteşte de vacanţă şi nu renunţă la glume: „Plecăm în ianuarie, nu ştiu care e ordinea, Emirate, Maldive, Egipt… Cu fetele nu mia stau, că am obosit, cu nevastă-mea doar, dar mai rar că cică o doare”, a mai spus Cristian Ţânţăreanu.