Cristian Ţânţăreanu, petrecere cu 200 de invitaţi. Pe ce cântăreaţă a pupat-o pe sâni omul de afaceri VIDEO

Petrecere de pomină acasă la milionarul Țânțăreanu! Afaceristul a petrecut alături de 200 de invitați Sfântul Gheorghe și nu s-a dat înlături de la nimic. Băutură, mâncare și muzică, toate au fost pregătite de milionar pentru a arăta că știe cum să se distreze ca nimeni altul.

23 apr. 2018, 12:50
Cristian Ţânţăreanu, petrecere cu 200 de invitaţi. Pe ce cântăreaţă a pupat-o pe sâni omul de afaceri VIDEO

Omul de afaceri care se plângea cu ceva timp în urmă că i-a recidivat cancerul s-a decis să dea o petrecere bombă, informează România TV„Ce au mancat invitatii… ce mananca romanii….rahat”, a spus Cristian Ţânţăreanu despre meniul servit la petrecerea cu cei 200 de invitaţi. Omul de afaceri a fost înconjurat de de fiecare dată de femei frumose şi tinere. Printre acestea s-a numărat şi cântăreţa Cream. 

Citeşte şi Cristian Ţânţăreanu, surprins la SPA cu o BOMBĂ SEXY după ce s-a spus că i-a recidivat cancerul. „Am luat pastile de putut!” FOTO

„Soţia îmi trimite fetele, ca ma stimuleaza, la noapte o fac praf”, a mai spus Cristian Ţânţăreanu, sărutând-o pe sâni pe una dintre cântăreţele cu care omul de afaceri cânta la acel moment. 

Chiar dacă acum ceva timp omul de afaceri se plângea la televizor că boala i-a recidivat, cancerul, a fost numai cu paharul în mână pe tot parcursul petrecerii. Soţia s-a arătat incapabilă să îl oprească din băut. „Nu îl mai opresc, a început să îmi dea şi mie să beau”, a spus râzând soţia lui Cristian Ţânţăreanu.