Cristian Tudor Popescu, atac devastator la Diana Șoșoacă. „Suge capital de simpatie din partea oamenilor cu minte puțină!” VIDEO

Cristian Tudor Popescu a declarat că senatoarea Diana Șoșoacă urmărește, prin aparițiile la diverse evenimente, să atragă capital "din partea oamenilor cu minte puțină".

23 feb. 2021, 13:48
Cristian Tudor Popescu, atac devastator la Diana Șoșoacă. „Suge capital de simpatie din partea oamenilor cu minte puțină!”  VIDEO

Cristian Tudor Popescu, despre Diana Șoșoacă. Cristian Tudor Popescu a atacat-o dur pe Diana Şoşoacă, după ce aceasta a mers în Valea Jiului, după care s-a dus în fața Institutului Marius Nasta din București, unde i-a cerut demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Cristian Tudor Popescu, despre Diana Șoșoacă

„Această oamnă se deplasează de colo colo și suge capital de simpatie din partea oamenilor cu minte puțină din această țară. Doamna Șoșoacă se duce țintit către acest electorat, oameni cu discernământ foarte redus, care nu înțeleg un lucru elementar și anume că doamna este parlamentar. Păi dacă ești senator poți să-l chemi pe ministrul în curtea căruia te-ai dus să te bați”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Europa FM.

Virgil Popescu, despre încercarea asocierii Dianei Șoșoacă și liderilor AUR cu protestele minerilor din Valea Jiului: ”Nu s-au adus acolo să rezvole probleme, ci să se folosească de această problemă”

Diana Șoșoacă a mers fie în Valea Jiului, unde s-a îmbrățișat cu minerii fără a purta mască de protecție, fie s-a dus în fața Institutului Marius Nasta din București, unde i-a cerut demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Sebastian Lăzăroiu, despre Diana Şoşoacă: „E ca un vaccin. Te doare puţin după, dar pe termen lung te scapă de boală”

„Ea se ceartă cu jandarmii, așteptând să o împingă cineva ca să urle cum este atacată. A fost aleasă parlamentar, poate să interpeleze, există această procedură. Chemi ministrul să fie interpelat în legătură cu o chestiune. Ori, dânsa nu face uz de toate aceste mijloace democratice pentru a pune întrebări incomode Guvernului. Cât de oligofren să fii să iei un astfel de demers o luptă împotriva trădătorilor de țară?”, a mai spus CTP.


loading...