Cristian Tudor Popescu, critici dure la adresa lui Dumitru Dragomir. ”Domnul Neamitică, bulbucatul Mare Maestru al Matrapazlâcurilor”

Gazetarul Tudor Cristian Popescu l-a criticat pe Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Jurnalistul s-a enervat din cauza unei afirmații a lui Dumitru Dragomir, ce nu putea fi trecută cu vederea de către ziarist. Află toate detaliile.

29 dec. 2023, 12:00
Cristian Tudor Popescu, critici dure la adresa lui Dumitru Dragomir. ”Domnul Neamitică, bulbucatul Mare Maestru al Matrapazlâcurilor”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu l-a criticat dur pe Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Jurnalistul s-a enervat din cauza unei afirmații a lui Dumitru Dragomir.

Citește și Manipularea de proporții a lui CTP! Marele deontolog al presei din România prins cu minciuna, după ce a susținut că România TV a difuzat imaginile cu jurnalista Digi24 surprinsă la pământ în timpul bombardamentelor din Israel

Reputatul jurnalist s-a arătat iritat de o afirmație a acestuia și a contracarat în stilul său caracteristic.

”Dumnezeu alege cele mai neașteptate ființe”

Mai exact, Dumitru Dragomir a spus: ”Poporul român e un popor care vrea să fie fericit. Și domnul Cristian Popescu nu-l lasă”.

Desigur, această afirmație nu putea fi trecută cu vederea de către jurnalist, motiv pentru care a postat pe Facebook câteva cuvinte.

„Șpicherul lui Dumnezeu. Dumnezeu alege uneori cele mai neașteptate ființe pentru a-ți trimite un mesaj. Odată, când zăceam frânt pe bancă cu capul în mâini, gândind febril cum să joc tie-break-ul final după peste 3 ore de meci dur, am auzit vocea răgușită, dar surprinzător de clară, a unui bețiv de pe terasa cârciumii de lângă teren: „Hă, unu când trage să moară, altu p..a i să scoală…”, își începe Cristian Tudor Popescu postarea de pe Facebook.

„O liniște stranie mi-a cuprins fulgerător mintea. Forța colosală a frazei m-a făcut să nu mă mai gândesc la nimic, m-am ridicat, am jucat și am câștigat. Același șoc asurzitor m-a lovit anul acesta la auzul zicerii veneratei cutre ceaușiste, domnul Neamitică Dragomir, bulbucatul Mare Maestru al Matrapazlâcurilor: „Poporul român e un popor care vrea să fie fericit. Și domnul Cristian Tudor Popescu nu-l lasă”.

Citește și Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al BOR, reacționează dur după ce CTP a contestat modul în care Fecioara Maria a rămas gravidă: ”A nu rata nicio ocazie de a dovedi că n-ai înțeles nimic din ceea ce contează cu adevărat”

Năucitor, da, domnule, are dreptate, o dreptate formidabilă! Am simțit, probabil, ceva asemănător revelației orbitoare a lui Paul din Tars pe calea Damascului, la întrebarea hologramei lui Iisus: „Saule, Saule, de ce Mă prigonești?”.Mai ales că Neamitică e și Oracol, din Bălcești. La mulți ani fericiți!”, a scris CTP pe pagina sa de Facebook.