Cristian Tudor Popescu, DECLARAŢIE-ŞOC despre Simona Halep. Motivul pentru care a fost ELIMINATĂ la DUBAI

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) a fost eliminată, joi, în sferturile de finală ale turneului de la Dubai de Belinda Bencic (21 de ani, 45 WTA).

21 feb. 2019, 18:16
Cristian Tudor Popescu, DECLARAŢIE-ŞOC despre Simona Halep. Motivul pentru care a fost ELIMINATĂ la DUBAI

Cristian Tudor Popescu crede că românca a fost surclasată din punct de vedere fizic.

Simona Halep, o săptămână de PAUZĂ. Ce urmează pentru fostul lider WTA

„N-am crezut niciun moment că va câștiga. Nici măcar în primul set. Tenisul nu e ca fotbalul, nu contează scorul de moment. Contează cum arată cei doi jucători pe teren. Deși Simona a reușit să câștige primul set, se vede că a fost obosită. A mărturisit și ea înainte. Face un joc pozițional de pe fundul terenului, de unde e foarte bună, uneori încercând lovitura decisivă. Un joc de uzură. Nu își poate permite, având în vedere reursele ei fizice, un joc agresiv, așa cum făcea în momente de vârf ale carierei, la Australian Open 2018 sau la Roland Garros în același an. Bencic, adversara ei de astăzi, a fost foarte viguroasă, cu tonicitate mare. La vârsta ei, 21 de ani, nu o interesează că a avut meci lung ieri. În fiecare moment i-a comunicat că are mai multe rezerve fizice”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Simona Halep, eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Dubai: 6-4, 4-6, 2-6 cu Belinda Bencic

„Nu am văzut-o, de când mă uit eu la ea, nu am văzut cu asemenea stare de liniște interioară. În acest moment nu joacă influențată de scor”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.