Cristian Tudor Popescu îl critică dur pe Voiculescu, după ce a fost surprins fără mască: „Este minciună în falși, cum zicea Ceaușescu”

Cristian Tudor Popescu l-a criticat dur pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, după ce a fost surprins fără mască de protecție.

31 mart. 2021, 17:41
Cristian Tudor Popescu îl critică dur pe Voiculescu, după ce a fost surprins fără mască: „Este minciună în falși, cum zicea Ceaușescu”

Cristian Tudor Popescu l-a criticat dur pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, după ce a fost surprins fără mască de protecție.

”Asta mai lipsea, ce-i lipsea acum, să stea fără mască în Parlament și să fie fotografiat și după aia să justifice într-un mod… Este minciună în falși, cum zicea Ceaușescu. Am văzut și eu imagini în care domnul Voiculescu este cu un ipochimen, o persoană, la mai puțin de 2 metri, foarte apropiați, și e cu masca în mână. Nu mi se pare că se află într-o încăpere. Mi se pare că se află într-un hol și că e cu o persoană în față.” – a declarat gazetarul la Europa FM.

Jurnalistul a avertizat asupra faptului că Voiculescu reprezintă Ministerul Sănătății, astfel că mesajul pe care îl transmite public este foarte important, ca exemplu.

”Nu poate el să-i vindece el pe bolnavi, dar poate să dea niște mesaje pentru ca oamenii să înțeleagă, oamenii să se liniștească. Ce mesaje dă de 3 luni încoace, domnul Voiculescu? Și acum apare povestea asta cu masca. Domnul Voiculescu trebuia să se considere în Sahara, în deșert. Auzi, că i-a fost sete. Că are de stat 80 de zile în deșert, ca în Biblie. Și avea conferință la Bruxelles? Cu cine avea conferință? Ce putea fi mai important decât mesajul pe care îl transmiți tu, ministrul al Sănătății? Ăla e lucrul cel mai important. Ce conferință? Ce apă? Nu ai voie să îți dai masca jos pentru că știi foarte bine că asta contează enorm ca mesaj, oamenilor cărora lise cere să țină masca. Iată, premierul Cîțu le cere protestatairilor să țină masca pe față, și domnul Voiculescu și-o scoate.Nu poate exista nicio justificare pentru asta. Niște prostii cu ce spune acolo, cu Bruxelles și cu apa.” – a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Vlad Voiculescu aruncă bomba după ce a fost surprins fără mască: Am cerut să fiu amendat. Îmi cer scuze pentru neatenţie!

Vlad Voiculescu

aruncă bomba după ce a fost surprins fără mască. Ministrul Sănătății susţine că a cerut să fie amendat și şi-a cerut scuze pentru incidentul de marţi.

„Dacă testul e pozitiv să meargă cât mai repede la spital sau să ceară un sfat la medicul de familie. Sunt mulţi pacienţi care ajung prea târziu la spital iar asta face munca cadrelor medicale foarte grea, iar recuperarea pentru pacienţiva fi foarte grea sau din păcate deloc.

MS a primit 224 de milioane pentru achiziţia tratamentului COVID şi prelungirea a 2.000 de posturi pentru DSP şi ambulanţe, e îmbucurător că aceşti oameni pot rămâne în sistemul de sănătate. PEste trei milioane de seruri au fost administrate în ţara noastră. Vaccinul Pfizer este sigur şi pentru copii. E necesar ca oamenii să respecte regulile, companiile, politicienii la fel. În sensul ăsta am contribuit şi eu să fiu amendat pentru nerespectarea regulilor şi îmi cer scuze.”, a declarat Vlad Voiculescu.