Cristian Tudor Popescu nu-l iartă pe Ion Ţiriac. „I-am fost copil de mingi, dar nu pot fi indiferent la ce face acum!”

Cristian Tudor Popescu, unul dintre cei mai importanți jurnaliști români, a dezvăluit motivele pentru care îl critică destul de des pe miliardarul Ion Ţiriac.

17 mart. 2021, 20:53
Cristian Tudor Popescu nu-l iartă pe Ion Ţiriac. „I-am fost copil de mingi, dar nu pot fi indiferent la ce face acum!”

Cristian Tudor Popescu nu-l iartă pe Ion Ţiriac. Jurnalistul a fost invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de pe GSP, unde a povestit mai multe episoade în care a fost implicat omul de afaceri de 81 de ani, inclusiv meciuri de tenis câștigate de ziarist.

Cristian Tudor Popescu nu-l iartă pe Ion Ţiriac

Jurnalistul a explicat de ce îl critică pe miliardar.  „S-a întâmplat pentru că domnul Țiriac a făcut niște declarații. A făcut niște gesturi cu care eu n-am putut să fiu de acord! N-am putut să fiu de acord! Prima astfel de confruntare a fost legată de atitudinea dânsului față de DNA. Spunea că se îngrozesc oamenii de afaceri de la Bruxelles, sau pe unde mergea în Europa, că în România ia DNA-ul pe toată lumea și nu se mai pot face afaceri. Ei, na! Asta nu mi-a plăcut și mi-a fost foarte greu să iau atitudine și să scriu. Am scris și mi-am spus poziția”, a spus CTP.

CTP îl desfiinţează pe Ion Ţiriac: Duceți-vă acasă, sunteți depășit, aveți peste 80 de ani!

„Am fost copilul lui de mingi! În 1972 i-am mirosit ciorapii în vestiar. Am trăit cu el meciul cu Smith, meciul cu Gorman. Atunci a fost idolul meu! Mai mult decât Năstase. Țiriac a fost idolul meu pentru capacitatea de luptă formidabilă. Pentru mobilizarea mentală, dârzenie, ceva supraomenesc. Putea să câștige și a câștigat meciuri unde adversarii erau mai valoroși. A câștigat pe această determinare formidabilă”, a mai spus celebrul jurnalist.

Poveşti fabuloase cu Ion Ţiriac! Cum şi-a pus la punct unul dintre angajaţi: „Băiete, uită-te la afişe şi uită-te la pantalonii mei. Vezi diferenţa?”

„Mi-a fost greu să spun ce am spus. Dar apoi a venit cu alte declarații. Că Djokovic nu trebuia eliminat de la US Open că se pierd bani! Deci Djokovic trimite mingea aia în arbitru, în femeia aia care cade, este eliminat corect de organizatori, și vine domnul Țiriac și spune că nu trebuia eliminat, că în felul ăsta turneul pierde mult. Așa gândim? Despre un jucător sau jucătoare că n-ar trebui să mai intre pe teren că are o vârstă… Și, mai grav, și o greutate! Cum poți să spui așa ceva? Ce treabă ai tu cu vârsta și cu greutatea ei?”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.


loading...