Cristian Tudor Popescu, reacție caracteristică după divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Cristian Tudor Popescu susține, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că a refuzat să formuleze o opinie despre divorțul Simonei Halep, dar constată că "întâmplarea asta preocupă multă lume, pentru că e mai importantă decât înfrângerea în primul tur la US Open".

09 sept. 2022, 09:42
Cristian Tudor Popescu, reacție caracteristică după divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc
Cristian Tudor Popescu, reacție caracteristică după divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Cristian Tudor Popescu, reacție originală după divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Celebrul jurnalist a comentat, de semenea, şi performanţele realizate de David Popovici.

Simona Halep confirmă divorţul: „Eu şi Toni am decis să mergem fiecare pe drumul său”

„Sunt sunat de 24 de ore încoace să zic ceva despre divorțul Simonei Halep. Am tot refuzat. Dar, văd că întâmplarea asta preocupă multă lume, pentru care e mai importantă decât înfrângerea Simonei în primul tur la US Open.

Un al doilea subiect la care mi se solicită în mod repetat opinia este David Popovici. În general, mă abțin, pentru că nu am suficiente cunoștințe despre natația profesionistă. Mă simt însă, și aici, dator cu un răspuns.

1. Bine că n-a divorțat Simona de tenis. N-aș vrea să-i fiu martor la proces.

2. Din ce citesc în presa străină, din ce spun foști mari campioni și specialiști de marcă despre Popovici, desprind următoarea idee: David este al doilea, nu primul. Al doilea om care merge pe apă. Primul a fost Iisus”, a scris Cristian Tudor Popescu.

Toni Iuruc confirmă divorțul de Simona Halep: „Am hotărât de comun acord să ne despărțim!”

Simona Halep şi Toni Iuruc au semnat actele de divorţ, joi, la Bucureşti, la un cabinet de avocatură. Simona Halep s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc în 15 septembrie 2021. În momentul căsătoriei, sportiva şi omul de afaceri erau împreună de doi ani. Ei aveau programată căsătoria religioasă pe 13 noiembrie 2022, la Cazino Sinaia.