Toni Iuruc confirmă divorțul de Simona Halep: „Am hotărât de comun acord să ne despărțim!”

Simona Halep și Toni Iuruc erau împreună de acum trei ani, cei doi căsătorindu-se pe 15 septembrie 2021, în Constanța.

07 sept. 2022, 18:53

Simona Halep și Toni Iuruc divorțează oficial. Contactat din nou de FANATIK, în jurul orei 18, Toni Iuruc, vizibil mâhnit, a acceptat să dea o scurtă declarație, prin care confirmă divorțul de Simona Halep.

Povestea tristă de dragoste a Simonei Halep! Cum l-a cunoscut pe Toni Iuruc, bărbatul pe care familia ei nu l-a vrut niciodată! Cât de fericiţi pozau în public, iar acum şi-a sters şi pozele cu el de pe Instagram

“Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!” a declarat Toni Iuruc.

Simona Halep și Toni Iuruc sunt împreună de acum trei ani, cei doi căsătorindu-se pe 15 septembrie 2021, în Constanța. Căsătoria religioasă și petrecerea de după erau programate să aibă loc pe 13 noiembrie 2022, la Cazino Sinaia.

Toni Iuruc, prima declaraţie despre divorțul de Simona Halep. Anunţ de ultimă oră făcut de fratele sportivei, Nicolae Halep

Ce spune Nicolae, fratele Simonei Halep, despre posibilul divorț al sportivei de Toni Iuruc
Nicolae, fratele Simonei Halep, este unul dintre cei mai de încredere oameni din anturajul jucătoarei de tenis, el având grijă, alături de Stere, tatăl lor, de partea financiară a vieții sportivei. Contactat de FANATIK, Nicolae a fost foarte clar cu privire la situația relației dintre Simona Halep și Toni Iuruc.

Toni Iuruc, la al treilea divorţ! De prima soţie l-au despărţit socrii, iar a doua l-a înşelat şi a rămas gravidă + cu cine s-a iubit Simona Halep

Simona Halep și Toni Iuric s-au căsătorit în 2021, după doi ani de relație. Aproape un an a durat mariajul dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Cei doi și-au unit destinele pe 15 septembrie 2021, la Constanța, pe plaja clubului Fratelli. La vremea respectivă erau împreună de doi ani și, imediat după cununia civilă, la care au asistat câteva sute de oameni, a urmat o petrecere de zile mari.

Iuruc este un cunoscut om de afaceri din Constanţa, care avea o avere estimată la câteva milioane de euro înainte să aibă o relaţie cu Simona Halep. Un fost model, Alina, a fost prima soţie a lui Toni. Povestea lor de dragoste s-a încheiat rapid, după ce a fost acuzată de soţ că l-ar fi înşelat.

Motivul pentru care Toni Iuruc a divorţat de primele două soţii

În 2018, Toni Iuruc s-a căsătorit cu Liana, dar a trecut printr-o nouă dramă amoroasă. Cei doi au avut petrecerea într-un local de lux din Mamaia. Zece luni mai târziu, Toni a decis să divorţeze de femeia cu care ajunsese la altar. Potrivit fanatik.ro, şi de această dată Iuruc a aflat că soţia l-a înşelat.

Afaceristul a decis să divorţeze chiar dacă Liana era însărcinată în cinci luni. Toni Iuruc nu a fost convins că este copilul său şi a pus capăt poveştii de iubire. Bărbatul şi-a refăcut apoi viaţa alături de Simona Halep, cea cu care s-a şi cununat civil anul trecut. Se pregăteau acum de o nuntă de senzaţie.

Nunta urma să aibă loc la Cazinoul din Sinaia, pe 13 noiembrie, şi ar fi fost trimise şi peste 300 de invitaţii. Toni Mihale, prietenul din compilărie al lui Iuruc, şi partenera acestuia urmau să le fie naşi.