Cristian Tudor Popescu, reacţie după eliberarea lui Dragnea din închisoare: PSD nu-l așteaptă ca pe un salvator, n-are unde să se ducă

Cristian Tudor Popescu a venit cu o primă reacţie joi, la Digi24, decizia judecătorilor de a-l elibera condiționat pe Liviu Dragnea.

15 iul. 2021, 15:53
Cristian Tudor Popescu, reacţie după eliberarea lui Dragnea din închisoare: PSD nu-l așteaptă ca pe un salvator, n-are unde să se ducă

Cristian Tudor Popescu, reacţie după eliberarea lui Dragnea.  Jurnalistul spune că PSD stă prea bine în sondaje ca să mai aibă nevoie de Dragnea și nici membrii AUR, partidul lui George Simion, „n-au ce să facă cu el, pentru că abia au scăpat de Șoșoacă”.

Cristian Tudor Popescu, reacţie după eliberarea lui Dragnea din închisoare

„PSD stă chiar binișor în sondaje, are o poziție bună în opoziție, față de putere. Deci nu-l așteaptă acum PSD-iștii pe Dragnea ca pe un salvator ca să scoată partidul dintr-o vrie în care se află”, a spus Cristian Tudor Popescu într-o intervenție telefonică la Digi24, imediat după decizia instanței de a-l elibera condiționat pe Liviu Dragnea.

Ziaristul e de părere că fostul lider PSD nu prea mai are loc nicăieri în politică, nici măcar la AUR, pentru că „abia au scăpat de Șoșoacă”, iar ca să-și facă un partid nou e mai dificil. „La partidele existente, Dragnea nu are unde să se ducă, iar ca să-și facă un partid, e greu, după părerea mea. Nu imposibil, dar nu știu dacă i se permite”, a spus CTP.

„Perspectivele ca domnul Dragnea să mai însemne ceva în peisajul politic românesc sunt foarte reduse.”

Liviu Dragnea pare să mai aibă susţinători, sau asta se poate vedea din imaginile prezentate de jurnalişti. Astfel, câţiva oameni s-au strâns în fața Penitenciarului Rahova pentru a-l felicita pe fostul lider PSD pentru procesul câștigat.

Mai mulţi susţinători ai lui Dragnea s-au strâns în faţa Penitenciarului Rahova. În acest sens, oamenii au steaguri cu tricolorul românesc şi aşteaptă să îl vadă pe Dragnea. Totuşi nu se ştie dacă oamenii vor apuca să vorbească cu acesta.

Avocata lui Liviu Dragnea a precizat că decizia este una firească şi că magistraţii au procedat corect atunci când au decis ca fostul lider să fie eliberat condiţionat.

„Am primit vestea asta cu lacrimi de bucurie. Sunt emoționată, am așteptat această veste. Astăzi plecăm spre București. Liviu Dragnea spera foarte tare să fie eliberat. Eu sunt superstițioasă, nu am vorbit nimic. Se va trimite minuta, se vor îndeplini formațiunile. Cred că instanța a fost convinsă de tot, Aici am găsit niște magistrați corecți.”, a declarat Teodosiu.

Codrin Ștefănescu a menționat că decizia este una normală și că incă mai există magistrați corecți în România.

Citeşte şi: Bătălie grea pentru Liviu Dragnea, după eliberarea din închisoare. Ce dosare grele îl aşteaptă pe fostul lider PSD!